Ooooo, armanig, no to się zacznie.
Co do Adelki, to na mnie nigdy ta dziewczynka nie robiła wrażenia, a wręcz irytuje mnie jej repertuar.
Nie interesuje mnie też ile sprzedała, czy ile ma wyświetleń.
Nie chce mi się nawet o niej pisać, mogę godzinami pisać o twórczości Freddiego, który ją wciąga na każdej płaszczyżnie, ale nie o niej. Także, tak. Warunki ma, ale nie ona jedyna i nie każdy dostaje spazmów, a wręcz uważam, za żenujące stawianie jej na piedestale jako tej jednej z nielicznych. Nazwać to ignorancją, to mało.
Amen... tzn. Ave ; )
Szydzisz Lolek, szydzisz, co właśnie sam poczyniłeś, definiujesz wg. swoich norm "jakość", co z założenia już jest ignorancją i obrazą majestatu wszystkich miłośników mocny brzmień, za co przepadniesz w otchłani piekieł ; ).
Jak pamiętam, to szydziłeś również z discopolo, co akurat uważam, za słuszne, chociaż te ostatnie kawałki Piramida chwali ; ). Gusta naturalnie są różne, dlatego ja od zawsze powtarzam, że słucha się muzyki, a nie gatunków, ale jak muzyka jest marna, to można (nie koniecznie trzeba) piętnować (nie mam tu na myśli Adeli).
Nie zmienia to faktu, że jak ktoś całe życie chowa się na mainstreamie, to zawsze będzie miał mocno ograniczone możliwości odkrywania nowych brzmień i siłą rzeczy będzie bronił świetej krowy.
Co do Adelki, to na mnie nigdy ta dziewczynka nie robiła wrażenia, a wręcz irytuje mnie jej repertuar.
Nie interesuje mnie też ile sprzedała, czy ile ma wyświetleń.
Nie chce mi się nawet o niej pisać, mogę godzinami pisać o twórczości Freddiego, który ją wciąga na każdej płaszczyżnie, ale nie o niej. Także, tak. Warunki ma, ale nie ona jedyna i nie każdy dostaje spazmów, a wręcz uważam, za żenujące stawianie jej na piedestale jako tej jednej z nielicznych. Nazwać to ignorancją, to mało.
Amen... tzn. Ave ; )
To nawet nie jest szydera z Twojej strony. Wypisałeś jednym tchem tyle głupot, takich banałów , że nawet prostować się tego nie chce .
Od Adele wolisz pewnie jeszcze 100 innych muzyków, bo zwyczajnie ona Ci nie leży.
I w tym zderzeniu lubię , nie lubię do wątku Adele , jej dokonań , twórczości itp próbujesz wplątywać Frediego ,tego Frediego ?
Naprawdę inteligent z Ciebie .
Lolek - gruby sprzęt! Graty ! Chłopakom widzę rury miękną i niektórzy tego nie ukrywają
Pytanie tylko - warto było?
Kupił byś Piramidzie jakiś lepszy tv , co by mu życie jakoś lepiej wygodniej leciało.Skoro ma spędzić całe życie w domu przed tv, to niech ma choć godne warunki.
Czy warto było ? Do mnie ? Dla mnie tak, jeśli chodzi o sprzęt... A co do muzyki to ja akurat lubię , nie wszystko, ale lubię Queen i głos Frediego też mi podchodzi..
Oczywiście, że o sprzęt chodzi
Myślałem, że trochę to rozwiniesz ,ale i tego typu ocena mi wystarczy
Ooooo, armanig, no to się zacznie.
Z bańkę im tu nabiłem
To nie ten temat, aby o tym pisać, a druga sprawa to przestałem tutaj pisać o elektronice, kolumnach, kablach itp. Bo sensu w tym żadnego, a tylko zdrowie się psuje.
Co Wy wiecie o dobrych głosach