Co teraz słuchacie?

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Fajnie zrealizowane są te niektóre superprodukcje.
Idę po jakiegoś stuffa ;)
Polish_20240220_180127300.png

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nie pytałem z ciekawości ; ) tylko żeby się upewnić i Ci to załatwić.
Kiedyś w UK były ogromne sklepy muzyczne (zresztą małe kultowe są do dziś) i kupowało się osobiście. Godzinami tam można było siedzieć.
PS. Jak ta sama płyta jest na ebayu, to lepiej kupić na ebayu. W razie problemów (czas, uszkodzenia, cokolwiek), łatwiej jest załatwić ew. reklamacje i zwrot.
Na stronie, to już w zależności kto ją obsługuje.

Tak mi się przypomniało, kiedyś, zamiast własnym transportem, postanowiłem zapakować projektor do bagażu podręcznego w samolocie.
Delikatny sprzęt, a mała walizka cały czas pod ręką i jest pewność, że nic się nie stanie.
Szkoda tylko, że obsługa wyczaiła już przed samym wejściem na pokład, że bagaż musi zostać zabrany do luku bagażowego.
Tłumaczyłem, że tam delikatny sprzęt i nie chce żeby to gdzieś latało, ale już nie chciałem robić afery i odpuściłem.
Także polatało sobie pewnie gdzieś po drodze, ale na szczęście proj dotarł w całości ; )

sentyzibi

Well-known member
Ja naprawdę nie agituję, nie namawiam, nie polecam i nie zakazuję, po prostu zgodnie z tytułem wątku dzielę się tym czego słucham. A, że czas taki...

No bo kto powiedział, że rekolekcje nie mogą być na rockowo. Ano mogą i to w różnych rocka odmianach. Od country rocka i AOR, przez klasyczny hard, oraz różnej maści metal, aż po surowy trash.

Do góry