Co sadzicie o zestawie glosnikow Heco Victa 500, C100, 200, Sub 25A
Witam Wszystkich,
Jak wszyscy widza, jestem tu pierwszy raz i zwracam sie do was o rade/opinie na temat sprzetu, nad którego kupnem sie zastanawiam.
Jak widać w temacie zestaw, ktory sobie upatrzylem to:
DVD: Kenwood DVF-5400;
Amplituner: Kenwood KRF-V5200D;
Glosniki: Heco Victa 500, C100, 200, Sub 25A;
Caly zestaw jest dostepny w EuroRTV-AGD za okolo 3.500zl:
link --> Euro RTV AGD
Nie znam sie na sprzecie audio, ale zestawik wydaje mi sie bardzo fajny(nie mam na mysli wygladu
)
Mialby glownie sluzyc do ogladania filmow, ale nie gardze rowniez raz na jakis czes glosniejsza muza.
I tu moje pytania:
Czy ten zestaw wart jest tych 3.500zl?
Co reprezentuja soba te glosniki, i jak dobrze zagraja - to wlasciwie glowne pytanie, bo o tej firmie nigdy nie slyszalem?
Co z amplitunerem, czy ladnie zagra?
I ostatnie pytanko czy DVD zostawic, czy moze wymienic na inne, bo to akurat najmniejszy problem?
A moze zaproponujecie jakis inny zestawik w podobnej czenie, ktory lepiej by zagral?
Ewentualnie zastanawiam sie nad samymi glosnikami Heco (plus jakis amplitunerek do tego), bo ich specyfikacja mi sie b. podoba.
Ale jak juz wczesniej wspomnialem nieznam sie natym i prosze was o opinie :hmm:
Z gory dzieki
Witam Wszystkich,
Jak wszyscy widza, jestem tu pierwszy raz i zwracam sie do was o rade/opinie na temat sprzetu, nad którego kupnem sie zastanawiam.
Jak widać w temacie zestaw, ktory sobie upatrzylem to:
DVD: Kenwood DVF-5400;
Amplituner: Kenwood KRF-V5200D;
Glosniki: Heco Victa 500, C100, 200, Sub 25A;
Caly zestaw jest dostepny w EuroRTV-AGD za okolo 3.500zl:
link --> Euro RTV AGD
Nie znam sie na sprzecie audio, ale zestawik wydaje mi sie bardzo fajny(nie mam na mysli wygladu
Mialby glownie sluzyc do ogladania filmow, ale nie gardze rowniez raz na jakis czes glosniejsza muza.
I tu moje pytania:
Czy ten zestaw wart jest tych 3.500zl?
Co reprezentuja soba te glosniki, i jak dobrze zagraja - to wlasciwie glowne pytanie, bo o tej firmie nigdy nie slyszalem?
Co z amplitunerem, czy ladnie zagra?
I ostatnie pytanko czy DVD zostawic, czy moze wymienic na inne, bo to akurat najmniejszy problem?
A moze zaproponujecie jakis inny zestawik w podobnej czenie, ktory lepiej by zagral?
Ewentualnie zastanawiam sie nad samymi glosnikami Heco (plus jakis amplitunerek do tego), bo ich specyfikacja mi sie b. podoba.
Ale jak juz wczesniej wspomnialem nieznam sie natym i prosze was o opinie :hmm:
Z gory dzieki
Ostatnia edycja: