RLS Callisto IV polecam od siebie. Sluchałem Cantonów, słuchałem Zensorów i moim zdaniem nie mają startu do tych RLS. Tylko że ja słuchałem na odsłuchu muzyki rockowej zależy w sumie co słuchasz.
Jak mi gosciu przyniosl te maluchy na odsluch to se mysle gosciu wzial je z jakiejs mini wiezy z marketu? Ale pozory myla i to bardzo, bo chwile pozniej gdy je puscil nie mialem zadnych pytan. Dzwiek jest czysciutki, bardzo wyrazny mocny bas, kazdy instrument brzmi tak jak brzmiec powinien, a najlepsze sa gitary. W zyciu nie sluchalem takiej muzyki jak slucham teraz na tych kolumnach. I sprawdzaja sie w kazdej muzyce co bym nie puscil brzmia fantastycznie. Naprawde radze posluchac jesli zalerzy Ci na lepszym brzmieniu a nie tylko wygladzie. Zreszta w kolorze wenge takie jakie mam moim zdaniem z nowoczesnym sprzetem wygladaja bardzo dobrze.
2999 w Gliwicach. Sklep nazywa się bodajże audio ekspert. Ale to była weekendowa promocja na następny dzień było już 3600 w tym samym sklepie. Można ich znaleść na ceneo jak wpiszesz RLS Callisto III to się wyświetla ich sklep. Wejdź sobie na stronke audioexpert.pl
Katowice. Jak masz ochotę to zapraszam ze wzmakiem. Przy okazji ja posłucham jak brzmią na yamaszce bo jeszcze nie miałem okazji.