Buzz Quiz - jaką wersję wybrać?

Buzz Quiz - jaką wersję wybrać?

• Total voters
    0
  • Poll closed .

korzi

Member
A moze mi ktoś powiedzieć czy do wszystkich wersji Buzza istnieje mozliwość, ściągniecia pytan ? I ile się płaci za takie ściąganie czy to za free jest ?
Masta_J jesteś zadowolony z tej wersji Buzza ?

Kto_To_Jest

New member
Masta przy okazji możemy się kiedyś ustawić na grę w necie,świetna zabawa gwarantowana,szczególnie przy jakiejś imprezie z alkiem w roli głównej ;P

gadulinho

New member
Bez reklam
Ja od paru dni jestem posiadaczem Buzza Polskie Łamigłówki. Pytania dużo trudniejsze jak w Buzz! Quiz TV, można by wręcz rzec, że hardcorowe :D Czy ktoś zakupił już może nowy zestaw pytań odnośnie piłki nożnej?

Masta_J

Active member
Bez reklam
A moze mi ktoś powiedzieć czy do wszystkich wersji Buzza istnieje mozliwość, ściągniecia pytan ? I ile się płaci za takie ściąganie czy to za free jest ?
Masta_J jesteś zadowolony z tej wersji Buzza ?
Chyba do wszystkich ale pewny nie jestem bo mam tylko jedną wersję :)
Kolego jestem bardziej niż zadowolony, to jedne z najlepiej wydanych pieniędzy w kontekście PS3.

Możesz ściągnąć z PS Store koszt 18zł za zestaw pytań z danej kategorii.
Z tego co widziałem to w sklepiku są też zestawy za 29 zł.

Masta przy okazji możemy się kiedyś ustawić na grę w necie,świetna zabawa gwarantowana,szczególnie przy jakiejś imprezie z alkiem w roli głównej ;P
Granie w necie to już mój nałóg, jak przyjdą znajomi to tylko gra w sieci.
Chyba, że się większa ekipa zbierze to gramy jeszcze na buzzerach od znajomych w sumie w 8 osób na jednej kanapie - ale miazga :grin::grin::grin:

Ja od paru dni jestem posiadaczem Buzza Polskie Łamigłówki. Pytania dużo trudniejsze jak w Buzz! Quiz TV, można by wręcz rzec, że hardcorowe :D Czy ktoś zakupił już może nowy zestaw pytań odnośnie piłki nożnej?
Konwencja Łamigłówek rozumiem, że jest inna niż Świata Quizów? To jest, że tak powiem, mniej rozwinięta odmiana gry?

Pozdrawiam,

Ostatnia edycja:

gadulinho

New member
Bez reklam
Konwencja Łamigłówek rozumiem, że jest inna niż Świata Quizów? To jest, że tak powiem, mniej rozwinięta odmiana gry?

W Świat Quizów nie grałem, miałem jak wiesz Buzz! Quiz TV. Kupując Polskie Łamigłówki spodziewałem się:
  • Pytań dotyczących Polski
  • Jakiś nowych koncepcji rozgrywki, może więcej konkurencji typu "poprawna odpowiedź ukaże się na ekranie"
Ani jedno, ani drugie moje oczekiwanie nie zostało spełnione. Ta edycja różni się od pierwszej tylko tym, że publiczność jest ubrana w nasze barwy narodowe, ciut ładniej przedstawiono prezentacje zawodników, gry, w tle leci hymn Polski. To tyle ze zmian, system rozgrywki ten sam, kolejność rund taka sama. Produkt dokładnie taki sam, tylko z dużo trudniejszymi pytaniami (rozegrałem w prawdzie tylko parę partii, ale dziedzina "dookoła świata" z łatwej i przyjemnej dla kogoś kto trochę zna się na geografii, stała się nie do przejścia - pytania typu: kto zbudował ten most, jak nazywa się ojciec osoby która odkryła ten przylądek itp.)

Ostatnia edycja:

Masta_J

Active member
Bez reklam
OK, przepraszam, nie pamiętałem jaką masz edycję.
Ale z tego co piszesz to to samo co Quiz TV, tylko Świat Quizów wnosi coś nowego i to jak się okazuje całkiem dużo nowego.
Dla Ciebie różnią się tylko pytania ale dla kogoś kto przesiadłby się ze Świata Quizów to myślę, że mogłoby być cieżko.

Pozdrawiam,

gadulinho

New member
Bez reklam
Nie przepraszaj, po prostu przypominam ;)
Świat Quizów na pewno jest najlepszy (wiem tylko tyle ile wyczytałem z recenzji) i przesiadanie się na Polskie Łamigłówki nie ma sensu. Jak coś to na Quiz TV bo tam są naprawdę fajne pytania :)

siwyyy77

Member
Czyli jak ktoś zastanawia się nad zakupem buzza to najlepszym rozwiązaniem będzie świat quizów, jako najnowsza część czy tak?

Do góry