Chyba do wszystkich ale pewny nie jestem bo mam tylko jedną wersjęA moze mi ktoś powiedzieć czy do wszystkich wersji Buzza istnieje mozliwość, ściągniecia pytan ? I ile się płaci za takie ściąganie czy to za free jest ?
Masta_J jesteś zadowolony z tej wersji Buzza ?
Z tego co widziałem to w sklepiku są też zestawy za 29 zł.Możesz ściągnąć z PS Store koszt 18zł za zestaw pytań z danej kategorii.
Granie w necie to już mój nałóg, jak przyjdą znajomi to tylko gra w sieci.Masta przy okazji możemy się kiedyś ustawić na grę w necie,świetna zabawa gwarantowana,szczególnie przy jakiejś imprezie z alkiem w roli głównej ;P
Konwencja Łamigłówek rozumiem, że jest inna niż Świata Quizów? To jest, że tak powiem, mniej rozwinięta odmiana gry?Ja od paru dni jestem posiadaczem Buzza Polskie Łamigłówki. Pytania dużo trudniejsze jak w Buzz! Quiz TV, można by wręcz rzec, że hardcoroweCzy ktoś zakupił już może nowy zestaw pytań odnośnie piłki nożnej?
Konwencja Łamigłówek rozumiem, że jest inna niż Świata Quizów? To jest, że tak powiem, mniej rozwinięta odmiana gry?