Zakupilem projektor BenQ w500 po analizie tego forum przeczytalem wszystkie 129 stron tego tematu hehe troche bylo zlych opini itd ale jednak sie zdecydowalem na ten produkt i nie zaluje
pierwsze wrazenie oczywiscie masakra kumple mi wybijali z glowy projektory ale ja uparty i postawilem na swoim i sie nie zawiodlem jakosc na scianie z babelkowana tapeta niebieski bardzo jasny a jakosc piekna
ekranu jeszcze nie kupilem ale patrzac na porownania tutaj uzytkownikow bez ekranu i z jest duza roznica
pod projektor mam podlaczony Polsat cyfrowy zwyklym componentem i xbox360 tez zwyklym kablem a pc podlaczony kablem s-video(tu jakosc troche gorsza) jakosc mnie zadziwia projektora mam 3,5m od sciany i siedze obok niego troche wkurzajace jest to ze projektor mam w rogu i wyswietla obraz z skosa i obramowka jest w ksztalcie trapezu
wiec chyba bede musial zainwestowac w mocowanie do sufitu i ekran
przy grze FEAR 2 na xklocku sam w domu to strach grac hehe a sprawa nagosnienia kupilem odrazu po projektorze Onkyo(model:HT-R518 + DVD
V-SP406) 6:1 i tu prosil bym o rade jak to jest z jakoscia dzwiku przez kabel HDMI bo slyszalem opinie ze lepiej podlaczyc COAXAL badz OPTYCZNYM lub zwyklym niz HDMI czy to prawda?? wie ktos cos o tym??
ps.Opinie wydalem po tygodniu uzytkowania takze nie jest to goraca opinia z pierwszego wrazenia hehe
ps2. Dziekuje wszystkim z tego forum za opinie ktore byly niezbedne dla mnie do zakupu projektora tak bym teeraz pewnie siedzial przed 42'' Sony Bravia.....