wiatrak napisał:Ooops!
Akurat teraz wyniki tej ankiety umiejscawiają PanaSłoika na końcu 720p...
Ale z najwyższą notą. Zasłużenie.
Sorry, ale Panas byłby lepszym wyborem....
wiatrak napisał:Ooops!
Akurat teraz wyniki tej ankiety umiejscawiają PanaSłoika na końcu 720p...
wiatrak napisał:Włącz Menu ekranowe i na nim sprawdź ostrość lub jej brak.
Laptop nie ma innego wyjścia, D-Sub lub DVI ?
Obraz z S-Video nie będzie grzeszył ostrością. O ile film jakości DVD może i uszedł by w tłoku, to prezentacja multimedialna lub widok pulpitu będą nieostre, przez S-Video "wychodzi" jedynie 576 linii w pionie.
Powiem że nie bawiłem się planszami więc trudno mi odpowiedzieć pc mam połączonego hdmi/dvi i nie widze lub nie zagłębiam się w takie szczegóły to jest budżetowy projektor i tak samo ekran,filmy wyglądaja ok nic nie mam do obrazu czy ostrości natomiast już od paru mięsięcy dochodzi dziwny odgłos wentylatora jak by coś z łożyskiem czy kij go wie coś po prostu wpada jak by wibracje jakoś nie moge sie zebrać by go rozkręcić i zajrzeć do srodka bo wysyłać go do serwisu nie mam zamiarujass13 napisał:Darok, ja od niedawna mam taki sam zestaw (w500 + Optoma), z kompem łączę się przez d-sub. Ciekawi mnie czy u ciebie też jest problem z wyświetlaniem kontrastu bieli, najlepiej widać to na takiej planszy testowej z prostokątami od najczarniejszych do najbielszych - o ile pomiędzy tymi pierwszymi (czarnymi) widać te subtelne różnice to pomiędzy ostanimi czterema (białymi) nie widać żadnej, niezależnie od wypróbowywanych ustawień. Myślę że to wina ekranu ale jeśli u ciebie jest dobrze to może być coś innego?
Może ci tam jakiś paproch wpadł?od paru mięsięcy dochodzi dziwny odgłos wentylatora