W piątek przyszedł Beelink firmware 104M0 i dosłownie żaden film mi nie ruszył! WTF taki zachwalany sprzęt i kupa. Zainstalowałem KODI też odtworzy kilka klatek zawiesza się w większości filmów nie odtwarza dźwięku... Ściągam firmware 105M0 z netu bo sprzętowo nie widzi. Ale czarno to widzę.
Po aktualizacji lepiej, bo coś tam odtwarza, ale płynność beznadziejna, odtwarzacz domyślny nie zapamiętuje napisów na "on" i ustawienia proporcji, trzeba za każdym razem ustawić fit, bo w przeciwnym wypadku rozciąga w górę i dół. Sprzedaję

Zidoo lepszy.
Zido, "srido". wszystko co jest na
Realtek 1295 w obecnej chwili dla ludzi którzy chcą np. nc+go, cyfrowypolsat a nawet showmax jest bezużytecznym złomem.
Sprzęt na tym procku nie posiada Google widewine modular drm.
To zamyka drogę do w/w serwisów.
Proteza typu KODI jest dla... no dla kogo ?
Sprzęt na terytorium Polski może służyć co najwyżej jako podpałka w piecu CO
Bo firmie realtek dupę scisnęło aby kilka centów dać za policy, za widevine, noż k... bez jaj realtek !
Taki "pryszczaty drm" wystarczy aby ten sprzę był dosłownie perełką wśród androidowego badziewia.
Panowie z Realtek, ruszcie dupska bo i waszym kitajskim i malezyjskim forum wam to wytykają a wy macie to w okolicy okrężnicy.
Dam wam już kurde te dwa ceny które brakuje do zaszycia tego w procku.
Uwaga dla potomnych.
NIE KUPWAĆ badziewia które nie ma obsługi Google Widevine Modular DRM, bez tego to sobie można tylko filmiki na " jutubie" pooglądać lub jakiś szlam z wtyczek od protezy "KODI"
Płatne serwisy od legalnych dostawców są niedostępne.
W chwili obecnej
Beelink SEA I TV Box Realtek 1295 w mojej opinii nie spełnia podstawowej zasady jaką jest tv box, czyli dostęm mi.in. do nc+go, HBO GO. CP GO, netflix, showmax, czego kutwa chcieć więcej aby spier... sprzęt typu tv box ?
Zadanie wykonali w 100%
Gratulacje Beelink!!!
Mój stary Sunvell t95 ma płynniejszy obraz no i dostęp do newralgicznych serwisów a zrobili go na podłym Amlogicu s905 (gołym bez literekna końcu).
Ci co mają co nie co wiedzy jorną się, że goły 905 jest w sumie lepszy od 905x lub w, w pudełkach tv android