Wojcieszko87
Member
Witam wszystkich serdecznie
Zamierzam w najbliższym czasie zakupić do mojego mieszkania "kino domowe". Sprawa jest złożona, więc pozwolę sobie opisać ją w szczegółach i będę wdzięczny za wszystkie Wasze rady. Otóż potrzebuję "nagłośnić" pokój o rozmiarach 4,5x6,5. Sytuacja jest jednak taka, że ja nie jestem żadnym szpecem od muzyki i nie oczekuję nie wiadomo jakich efektów, chciałbym jedynie aby dźwięk był wyraźnie lepsza od głośników w TV. Sytuacja jest jednak taka, że tak naprawdę w pokoju, a dokładnie przy telewizorze mogę umieścić jedynie 2 stojące głośniki. W szafce pod TV zmieści się odtwarzacz, natomiast na szafce mógłbym umieścić taki płaski głośnik dodawany do zestawów kina domowego. Problem jest taki, że nie bardzo mam miejsce na subwoofer... Właściwie obok odtwarzacza pewnie zmieściłyby się jeszcze dwa głośniki o wielkości 10x10, lub subwoofer 15x15... Powiedzcie mi czy jestem w stanie takie coś ułożyć w niewielkiej cenie (500-700zł) i czy to ma w ogóle sens? Będę Wam naprawdę bardzo wdzięczny za pomoc
Pozdrawiam serdecznie.
Jeszcze tak myślę, że w sumie nie jest mi wcale potrzebny odtwarzacz DVD... Mógłbym wtedy zamiast niego mieć jakiś płaski subwoofer... Tylko czy wtedy te głośniki i subwofer mogę podłączyć bezpośrednio do tv? Naprawdę będę wdzięczny za pomoc... Pozdrawiam
Jeszcze tak myślę, że w sumie nie jest mi wcale potrzebny odtwarzacz DVD... Mógłbym wtedy zamiast niego mieć jakiś płaski subwoofer... Tylko czy wtedy te głośniki i subwofer mogę podłączyć bezpośrednio do tv? Naprawdę będę wdzięczny za pomoc... Pozdrawiam
Ostatnia edycja: