Nie mam tych linków, ale robię to tak jak teraz opisałeś i guzik z tego.No ja Ci inaczej pokazywałem, masz ten link ode mnie?
Bo wiele osób pyta, a nie chce mi się za każdym razem robić tutoriala.
To co wrzucasz pomiędzy nawiasy (to masz dobrze), musi być tylko tym: y96pyKIbAaE
Tak zgadza się, bo robiłem różne kombinacje.Teraz masz dobrze, wcześniej miałeś tak jak na screenie.
Cytowałem i widziałem.
Coś żle wkleiłeś, to może ja to zrobię:
Bali, piękna prezentacja, a to "A" w środku to co??![]()
Savron bomba, wiadomo. Bali, gratuluje !!!![]()
Przecież mówiłem. Twoje logo. Sam wiesz z jakiego filmuTo robota DrWredman
k:
Zamówiłem na Allegro naklejki ( wypukłe) 3D i teraz obklejam wszystko co wpadnie pod rękę. Nu wprawie wszystko.
Chcę zrobić "tuning" listwy zasilającej.Bardzo brzydko wyglądają listwy do 100-150 zt. Muszę z tym cóż zrobić.
Ależ Wy tutaj po napisali. Dzięki , ale to tylko zwykła skrzynia i zwykły kabel. Nic więcej. Proszę Was, bez przesady! BALI,.....ale filmik??! Serio?
![]()
Savron Mistrzu, ja 2 sztuki tych np. małych prostokątnych proszę, idealnie pasują do membran Klipscha i nalepię je na kolumny![]()
Bomba![]()
Aha, napisałem na PW
Chciałem tylko zaznaczyć, że Savron nie robi niczego na zlecenie. To co robi, robi od serca dla forumowiczów, wg sobie znanego klucza. Chłopak ma i tak mnóstwo swoich zajęć, że doby by zabrakłoKolegą wyzej chodzi ze savron jest tworca gadzetow i zapewne potrafilby zrobic stolik za milion $ w normalnej cenie. Wystarczyloby mu dac tylko fotki albo zarys tego co chcesz.