Wiedziałem że będzie źle gdy pojawię się u Ciebie a Ty nie przygotowany, mówiłem że raczej nie będę, plan się zmienił.
Drogi Panie nie było łatwo z logistyką żeby do Ciebie zawitać.
Mam nadzieję że będzie następny raz i wtedy się pojawię. Czysto bezinteresownie.
Dla czego"będzie złe"???!

BORIXON, to piszę nie do Ciebie. Po prostu chcę parę słów powiedzieć , tak żeby była jasna moja motywacja.
Wiesz dla czego ja na przykład jestem na tym forum? Bo wszystkie do jedynego mój kolegi mają gdzieś jakikolwiek temat o kinie domowym , a tym bardziej stereo. Wszystko co umieją , to zbierać dużo pieniędzy , fur i blondynek.

Już nie będę mówił o jakikolwiek "kolekcjach".

I wiesz co , mi jest bardzo i to bardzo przyjemnie , jeżeli większość ludzi z tego forum poznam osobiście. Bo mi przynosi radochę.

I napewno z mojej strony ,w tym wszystkim jest pełna 100% , bezinteresowność. Nu może tylko pomoc od BIPO

, w podłączeniu wszystkich kabli, bo mi szlag trafia, tylko na samu myśl o podlączeniu tego wszystkiego cholerstwa

Rezume: możesz wpadać kiedy chcesz , jak chcesz i dla czego chcesz. Ja będę tylko rad.

k:
I to wszystko. Bo do te tematu już nie wrócę nigdzie. Tylko postarałem się powiedzieć , dla czego jestem tutaj , na forum. Czołem.