Kamil_89
Member
Koledzy, mam do Was wielką prośbę.
Ze względu na to iż nie będzie mnie na tegorocznej edycji, możliwe, że minie mnie możliwość obejrzenia i może posłuchania słuchawek Kef Space One (Porsche Design). Oczywiście dźwięk to kwestia gustu, ale jestem już po testach kilku innych. Tu chodzi mi głównie o wygodę noszenia i jakość redukcji hałasu.Jeśli ktoś z bywalców znajdzie dosłownie kilka minut, to będę zobowiązany!
Szukałem ale ich nie było.
Jak dla mnie świeżaka w temacie A/V impreza ekstra, ale jeden dzień to mało. Niestety miałem tylko piątek. Wczoraj i tak pewnie był luz. Sam byłem ciekawy wszystkiego ale skupiłem się na markach znanych dostępnych m.in Dali, Klipsch, MA itd. Oczywiście z ciekawości musiałem sprawdzić marki wysokich lotów, słuchawki za 250k, nowe Sonusy itd. mimo że nigdy nie będą w zasięgu cenowym
Trochę mi brakło możliwości odsłuchania Atmosa, niby system jest na topie a jakoś cisza. Salka Onkyo+Klipsch mnie zawiodła, nie wiem czy nie ustawili wszystkiego ale po za frontami i subem (on akurat zrobił mega wrażenie) to grało słabo, tylne wyciszone, atmos odbijany od sufitu prawie niesłyszalny, nawet projektor mieli kiepsko ustawiony - może dziś było lepiej. Co ciekawe na początku stadion miał problemy z zasilaniem i padały co chwilę fazy prądu, po jakimś czasie dopiero problem ustąpił
Myślę że wybierając się na AS warto obrać kierunek z jakim idziemy, i skupić się na tej wybranej części nie całości.
Nie wiedziałem że można robić zdjęcia bez akredytacji bo zabrałbym lepszy sprzęt, a tak to musiałem się ratować komórką :/
Dodam jeszcze że w Sobieskim jest jeden pokoik firmy DIR AUDIO w którym jest spory wybór ciekawych bananów