pabloo1033
New member
do casd
W jaki sklepie kupiles tego asuska i za ile?Miales jakis dylemat co do wyboru hd playera?
W jaki sklepie kupiles tego asuska i za ile?Miales jakis dylemat co do wyboru hd playera?
Kupiony w Alle... derkompl 378zł + 20zł kurier za pobraniem.W jaki sklepie kupiles tego asuska i za ile?Miales jakis dylemat co do wyboru hd playera?
Juz prawie jestem zdecydowany na tego asusa ale jednak mam tez taka mysl"moze jednak Xtreamer".Arive wykluczylem.
Kupiony w Alle... derkompl 378zł + 20zł kurier za pobraniem.
Zawsze jest kwestia wyboru, najpierw grupa cenowa, tutaj zastanawialem się najdłużej ale uznałem, że zmiany i to zasadnicze są częste, więc lepiej ograniczyć się do grupy "budżetowej", czyli ok 400zł. (mam już 3 odtwarzacze kupowane po kolejnych udoskonaleniach). Drugi czynnik to zaufanie do firmy, od wielu lat używam komputerowych płyt głównych Asus, składałem kolejne komputery sobie i członkom rodziny. Nigdy nie miałem kłopotów, wielokrotnie aktualizowałem BIOS z powodzeniem, na dodatek kilka miesięcy temu kupiłem do komputera nagrywarkę DVD Asus, która także jest b.dobra. Odtwarzacz, o którym piszemy, i jemu podobne to przecież specjalizowane komputery, o ich jakości decyduje doświadczenie technologiczne producenta i powtarzalność jakości podzespołów dostarczanych przez zaufanych dostawców, tutaj niewątpliwie renomowany wielki producent budzi zaufanie, w dodatku jest z Taiwanu a nie z Chin.
Asus juz kupiny teraz czekam na przesylke.Dzieki CASD za namiary sklepu ,kupilem tam gdzie Ty.Dlugo sie dzisiaj zastanawialem juz prawie zamowilem XTREAMERA,ale w koncu cofnalem zamowienie i wzialem ASUSA.Mam nadzieje ze sie nie zawiode.Dzieki za pomoc w dokonaniu wyboru.POZDRAWIAM.Dam znac jak odbiore przesylke.
Zostanę chyba następnym posiadaczem tego odtwarzacza, szukam, czytam i nie mogę się zdecydować, ale po przeczytaniu ostatnich postów ulegnę chyba Asusowi O!Play HDP-R1. Do podjęcia decyzji brakuje mi jeszcze informacji, czy przez USB jest widziany i czytany pendrive sformatowany w NTFS. Bardzo proszę posiadaczy o odpowiedź, nigdzie nie znalazłem odpowiedzi jak dotychczas, nawet na stronie producenta.
Dziękuję i pozdrawiam uczestników tego HDforum - ejot.
Chciałem uzyskać niektóre dane techniczne tego S2, te o które chodziło nie są łatwo dostępne, znalazłem dopiero w ocenach niemieckich użytkowników:to kup taki jak ja mam Samsung S2 500GB i sprawdz
Tani , szybki super design , lekki mozna nosic w kurtce jak wiekszy pen drive
Witam
ASUS HDR-R1 : HDMI : Samsung LE40A656A
ASUS HDR-R1 : S/PDIF optikal : PIONEER VSX-915
Na razie testuje AUDIO i PHOTO
AUDIO:
1 - nie odtwarza folderu (np. całego folderu z uporządkowanymi podfolderami zawierającymi dla przykładu pojedyńczych wykonawców) - trzeba wejść w konkretny i pozostanie już tylko w nim
2 - brak zajęcia dla TV - jak np. wizualizacja w Winamp'ie
3 - tragedia - po ustawieniu S/PDIF RAV (aby puszczał na amplituner światłem wielokanałowy dzwięk (np. AC3) mp.3 już nie ma na wyjściu !! - trzeba zmieniać S/PDIF na LPCM !!
4 - początek odtwarzania każdego formatu: mp3, wav, czy filmu z dowolnym dźwiękiem - na "dzień dobry" trzask w lewym kanale, nawet jak sam przechodzi do kolejnego pliku...
5 - pomimo braku polskich znaków w ID3 plików mp3 w opisie ze znaczników utworów w 90% mam same krzaczki lub... "domki" dalekowschodnie
6 - brak SHOUTcast...
PHOTO:
na razie zauważone
1 - przy ładowaniu zdjęcia fotka zauważalnie "wchodzi" na ekran z góry jakby dużymi prostokątami na całej szerokości zdjęcia
2 - tak jak w AUDIO nie można uruchomić przeglądu całego uporządkowanego katalogu z podkatalogami...
3 - miło, że można włączyć muzykę i przejść do przeglądania zdjęć...
Ma może ktoś wiedzę o dobrym forum z tym ASUS'em ?