o ile powąchają kiedykolwiek
UPC juz teraz umie zrobić ze jedna klatka w bloku ma bogatszą ofertę za mniejsze pieniądze od drugiej
zresztą Vectra tez w tym bryluje
proszę bardzo
Żuromińska 1 Bródno w pierwszej znajomy ma Max HD,i internet 10Mb za 55 zł
ja miałem select HD i net 5 mb za 85 zł
dodatkowo u mnie w paczce nie było kanału TVP historia,a znajomy takowy kanał miał w selekcie
i tak na marginesie,skoro uważasz że pisze bzdury to napisz to w sposób cywilizowany,inaczej jestem skłonny mieć podejrzenia ze jedynie co umiesz to obrażać innych
Długo sie tym asterem nienacieszysz![]()
Żółty przycisk na pilocieCzy istnieje możliwość wyłączenia tych napisów z poziomu opcji na "pilocie" Czy tylko przez menu dekodera? Dekoder mam krótko. Np. w dekoderze n lub multimedii była opcja do zmiany napisów, dzwięku i proporocji obrazu z poziomu pilota. i ekranu TV bez konieczności wchodzenia w setup.
SATKurier.pl / Polonica / Aster: nowe kanały i wzrost cen od styczniaidziesz do salonu aster z podaniem w dwóch egzemplarzach o niezaakceptowaniu nowych cen i to wszystko. nie daj sobie wmówić, że: "umowy zawartej na warunkach promocyjnych, ASTER Sp. z o. o. przysługuje roszczenie odszkodowawcze oraz prawo do żądania zwrotu przyznanych korzyści w ramach tej umowy"