qura12 napisał:Aster to sie może co najwyżej cofać w rozwoju... -_-
DonMisiek napisał:Z tego co babeczka z infolinii mi powiedziała to dekodery z funkcją przewijania zatrzymywania i nagrywania będą dostępne od Grudnia.
Mówiła również, że będzie możliwość wymiany starego dekodera na nowy za różnice ceny w aktywacji między tymi dwoma.
Jakość programów bardzo dobra aj wszystko gra.
Ciekawi mnie jedno czy jeśli Aster będzie dodawał nowe programy w HD to czy będą je dodawać również mnie czy będę musiał coś za to dopłacać? Czy po prostu wrzucą te progsy do pakietu HD ?
Z góry dziękuję pozdrawiam...
Również mam taki sam problem.Nelfein napisał:Witam!
Mam taki problem - mam już ponad półtoraroczny telewizor Samsung LE23T51, ten model jeszcze nie posiada wejścia hdmi, natomiast zamiast tego ma DVI (czego obecnie w telewizorach nie widzę). Zakupiłem sobie kabel hdmi-dvi i kiedy podłączam tak PlayStation 3 obraz jest świetny, wszystko śmiga. Dziś monter założył mi dekoder HD astera i podłączyłem go tym samym kablem i obraz wygląda jaby nałożył ktoś na niego różowy filtr. Nie da się oglądać
Próbowałem także paru innych wariantów. Podłączenie kablem hdmi-dvi do monitora nic nie zmieniło - dalej była ta warstwa różu na ekranie. Podłączenie hdmi-hdmi na innym telewizorze dało już normalny obraz. Tak samo obraz był w porządku w momencie podłączenia SD - po skarcie - do mojego telewizora.
Pomóżcie pliz
Edit: linków do screenów nie mogę niestety zamieścić, bo za mało mam postów
Szynszyl napisał:Czy Wy także macie status pobierania oprogramowania: "odrzucony" po wejściu do konfiguracji zaawansowanej/diagnostyki? Wygląda jakby była dostępna nowa wersja ale dekoder z jakiegoś powodu nie chce jej pobrać :/
:hmm: czy już w nim wprowadzono możliwość ustawiania timera co by się włączył i wyłączył żeby można było sobie nagrać jakiś program o dowolnej godziniechill napisał:(...) Kaon bo w sumie nieźle się sprawuje (...)
Należy użyć żółtego przycisku na pilocieacidjazz napisał:Mam też pytanko odnośnie Kaona, ponieważ właśnie dziś mi go zainstalowali - którym przyciskiem w pilocie można wybrać wersję językową - szukałem, szukałem i nie znalazłem
Należy użyć żółtego przycisku na pilocie /QUOTE]
Jako nieodzowny syn swojego ojca rzadko czytam instrukcję a tam jak wół stoi "żółty przycisk"
Według Pani z BOK Aster TVP HD ma całkowicie zniknąć z oferty
NIEEEEE!acidjazz napisał:Dziś miła Pani z bok Aster powiedziała mi, że TVP HD jest testowo tylko do końca listopada, a od 1 grudnia w miejsce niego będzię MTV HD