U mnie tez pilot odmówił posłuszeństwa. Reset prądowy nie pomaga. Na początku przerzuca kanały a po chwili już moge tylko to całe cudo wyłączyć. Co za badziew!!!. Spróbuję reset do ustawień fabrycznych.k_luke napisał:Tak, zamiast polepszyć ofertę to zablokowali NG SD dla tych osób, które nie mają NG HD (czyli HDPack)... Ehh to już przesada, dotąd byłem przekonany że dali NG HD i NG SD wszystkim, a od lipca zablokują wersję HD dla tych co nie mają HDPack, a tu taka kicha... Dodam iż na drugim dekoderze Kaona jest tyle, że tam jest wykupiony właśnie HDPack. Dodatkowo przy resecie prądowym, aby uaktualnić listę kanałów zablokowała się większość przycisków pilota do Kaona - pomógł reset to ustawień fabrycznych (Menu + OK na dekoderze).
mrowkapj napisał:U mnie tez pilot odmówił posłuszeństwa. Reset prądowy nie pomaga. Na początku przerzuca kanały a po chwili już moge tylko to całe cudo wyłączyć. Co za badziew!!!. Spróbuję reset do ustawień fabrycznych.
mrowkapj napisał:Reset do ustawień fabrycznych pomógł. Ale zanim to zrobiłem, dzwoniłem na infolinię, a tam znowu wyskoczyli mi z bajeczką o przesyłaniu najnowszego softu.
Peek napisał:Jeżeli mogę jakoś was pocieszyć, to pomyslcie o tym, że igrzyska w Pekinie obejrzycie 24/7 i to w HD. Jeżeli masz Basic Plus to może coś "ulepszają", bo powinien wrócić do ciebie w wersji SD.