BruenorBH napisał:
U mnie (STB HD bez PVR):
1. Przyśpieszyło przełączanie między programami
2. zaczęła działać regulacja głośności w STB (głośniej +/- obok OK.)
- korzystam z HDMI nie wiem inne wyjścia
3. pojawiła się telegazeta (niebieski guzior - o ile dobrze pamiętam -
włącz/mix/wyłącz)
4. nie sprawdzałem wcześniej czy był ale w opcjach teraz jest pin2
Nie bawiłem się przypominaczem po uaktualnieniu softu więc nie wiem czy się coś zmieniło.
Mniej błędów z Mpeg’a – najwięcej miałem na AXN sci-fi i podczas korzystania z paska info na kanałach HD (wyglądało jak by Bitrate ostro spadał)
VOD jeszcze nie mam. Według infolinii ma być do końca czerwca.
PIN2 jest do VODa - dostęp do filmów erotycznych;
nie wiem jak to jest, że jedni maja już voda a inni nie ???
może zadzwon na infolinie i zapytaj, może ci włączą voda "na żądanie"
ja już mam i na razie każde odpalenie bez problemu, rusza to szybko, obrazki okładek ładne; filmów hd chyba nie ma , przynajmniej nie znalazłem ale te SD wyglądają nieźle - tylko te zwiastuny dziadoskiej jakości, ale w necie jest to samo zwykle zwiastun jest kiepskiej jakości tak dla oszczędności pasma pewnie, pamięci itp.
ceny - 8 i 12 (za erotyki) - trochę drogo ale w sumie zależy jaki film za niektóre to może i warto zapłacić ale za inne te 8zł to jakaś pomyłka (niektóre widziałem ostatnio na c+)
aha. jak ktoś nie ma jeszcze vod'a to ofertę filmów można zobaczyć na stronie www astera tylko się trzeba dokopać przez zakładkę TV bo na wierzchu (niewiadomo czemu) jakoś tego specjalnie nie widać
soft na razie działa mi dobrze - ogólnie wygląda to lepiej i stabilniej. wcześniej zdarzało się, że sie zawieszał i musiałem restartować. było to upierdliwe bo średnio 1 na 2 dni. w tym tygodniu jeszcze ani razu,
ale jedna jaskółka wiosny nie czyni więc poczekamy, zobaczymy ....
na pewno coś się znajdzie