RAF1977
Banned
Chyba Ci w głowie charczy.A jak się nagrzeje to śmierdzi plastikiem w całym domu do tego marantz charczy skrzypi jak widać z innych wątków i nie wiadomo co jeszcze. Dobrze, że w niego nie wtopiłem. :hihi:
Chyba Ci w głowie charczy.A jak się nagrzeje to śmierdzi plastikiem w całym domu do tego marantz charczy skrzypi jak widać z innych wątków i nie wiadomo co jeszcze. Dobrze, że w niego nie wtopiłem. :hihi:
Tak Marantz charczy, skrzypi i do tego jeszcze Ziemia jest płaskim dyskiem opartym na 4 krokodylach.....a w Ameryce biją Czarnych...A jak się nagrzeje to śmierdzi plastikiem w całym domu do tego marantz charczy skrzypi jak widać z innych wątków i nie wiadomo co jeszcze. Dobrze, że w niego nie wtopiłem. :hihi:
Tak Marantz charczy, skrzypi i do tego jeszcze Ziemia jest płaskim dyskiem opartym na 4 krokodylach.....a w Ameryce biją Czarnych...
Jasne..poparta faktami, problemami z softem itd. Nie prowokuje tylko wyrażam opinie.Zwykła prowokacja i tyle![]()
A myslalrm ze do Marantza sapy maja tylko DeMony, a tu patrz Onkyo, ktory wogole dzwieku nie wydaje..... Marantz chociaz chrapie![]()
A Ty już nasmarowałeś potencjometry w tym rzęchu 1500? Bo jak nie to najwyższa pora)
Placki lubię, ale nie płyty chodnikowe.
Marantz 7010
Cyt. tłumaczone translatorem.
Wyglądał dobrze. Czekaliśmy miesiąc, aby je zdobyć. Oparte na krótko potem w trybie ochrony. nic innego nie robić. Wywoływana Marantz m, mówili uszkodzony wzmacniacz. Amazon był miły i szybko skonfigurować zwrot. Czy trzeba czekać kolejne 1-2 miesiące. Chyba zawsze rzucić kostką o remont. Chciałem jak urządzenie, ale bał się iść po raz drugi. Myślę, że jedna gwiazda jest bardziej o procesie niż jednostka.
A mówią, że Marantz to złomJa do Marantza mam osobno końcówkę mocy 7 kanałową na kino plus na przody i do stereo wzmacniacz Marantz Pearl Lite - w stereo do ostrzejszej muzy idealny
Piekne. Raduje sie dusza na mysl, co jeszcze na tych forach pisza.
Po pierwsze:
Jak kostką nie rzucisz, to nie masz.
Po drugie:
Henry rozmija sie z prawda, bo ten dysk spoczywa na grzbietach sloni, a nie krokodyli.
Po trzecie:
Zgadzam sie z Toba calkowicie co do tego, ze dobrze, ze nie kupiles SR7010, bo przynajmniej bedzie mniej przechwalek, albo narzekan na forum.
Oczywiscie, ze Marantze charcza, pukaja, stukaja, nie widza sieci oraz wykazuja jeszcze tuzin innych problemow, ale nie "opieraja sie na krotko", ani w "trybie ochrony".
Po czwarte:
Czcij Ojca swego i Matke swoja, Chociaz dla nich znajdz odrobine szacunku, skoro nie masz go dla innych ludzi.
Piramida zawsze mówił, że u niego w Egipcie na krokodylach, a nie mam powodu, żeby mu nie wierzyćPo drugie:
Henry rozmija sie z prawda, bo ten dysk spoczywa na grzbietach sloni, a nie krokodyli..