Potrafię zrozumieć. Pytanie czy lepsza..?? Chciałbym porównać moja 460 do 370. Mam cicha nadzieję że 460 wypada lepiej.Zupełnie inna, nowsza technologia zasilania.
Potrafię zrozumieć. Pytanie czy lepsza..?? Chciałbym porównać moja 460 do 370. Mam cicha nadzieję że 460 wypada lepiej.Zupełnie inna, nowsza technologia zasilania.
Coś niedobrze się dzieje z Harmanem.Bo jego awaryjność mnie przerosła,w innym wypadku nie zmieniłbym napewno.
Dlatego szukam ładnego HK 980,i znajdę ,trochę cierpliwości i będzie u mnie stał.
A miałem wcześniej Onkyo 608 i do kina było bardzo OK dlatego kupiłem 809 i nie żałuję i napewno też nie wymienię na nowszy model.
Coś niedobrze się dzieje z Harmanem.
Taka marka i pozwala sobie tak obniżyć poziom przy dzisiejszej konkurencji...
Szkoda, że wszystko idzie w tą stronę i to w większości firm
tu sie zgodze, niedlugo nie bedzie kompromisu zeby na ampli posluchac stereo bo pewnie,tor analogowy bedzie kosztowal w takim ampli 7zl i tak bedziesz musial miec wzmak, modele z pre out beda drogie zeby napedzic machine.
jakbym skladal sprzet od poczatku to grubo zastanowie sie nad kinem...
kupie albo lampe albo dobry tranzystor, cd + gramofon, dobre monitory i sprawa zalatwiona.
We wzmacniaczach profesjonalnych zasilacze impulsowe są stosowana dość powszechnie. Powiedziałbym, że to lepsza technologia, bo daje więcej możliwości kontroli. Ale w sumie klasyczne trafo też działa, tyle że jest dużo cięższe.Potrafię zrozumieć. Pytanie czy lepsza..??