Modele 2013 też nie mają, ale i tak wolę Panasonica niż LG

.
no właśnie, tak dla zasady?
Manipulator skoro piszesz: "I taki LG 47LM640 jest idealnie wpasowany w moje potrzeby." To go trzebabyło kupić. O czym tu dyskutować? Odpowiada ci LG, Funai czy coklwek innego to go kupuj. To samo dotyczy aplikacji, skoro dla ciebie ważne jest aby telewizor miał wiele aplikacji pogodowych a nie Iplex czybTVN player, to trzeba było brać telewizor z aplikacjami pogodowymi a nie filmowymi- ja nie kożystam nawet z jednej aplikacji pogodowej w Panasie.
A jaki design menu komu się podoba to jest sprawa gustu. Tobie się nie podoba, ale mi się podoba.Nie wiem czy chodzi ci o to, że Panasonic powinien się konsultować z tobą przy projektowaniu menu? Przecież desing można sprawdzić przed zakupem- nie podoba mi się to nie kupuje. Kupileś Panasa chociaż bardziej odpowiada ci LG- i czego właściwie oczekujesz? Osobiście, gdyby ten LG był mój, a nie teściów to dałbym Ci go za darmo.
Jedyny sposób na rozwiązanie twojego problemu to zakup LG.
Drwina jest zbędna

, po prostu niewidziałem wcześniej w praktyce działania smarta w lg do tego miałem podobne zdanie jak Wy o koreańcach pokroju samsung czy lg. Ale praktyka okazała się inna.
Ja uważam za przydatną aplikację ipla (zawiera częściowo materiały z tvp.pl)czy hbo go. Napewno są zwolennicy iplexa i tvn playera i ich szanuje, pisałem tylko o swoich preferencjach więc wynurzanie pogodogenne jest niepotrzebne.
Pisząc o designie miałem na myśli wybór serwera mediów bo jest nieco oldskoolowy i niespójny względem pozostałych elementów. A wybór opcji np. podczas odtwarzania muzyki zerowy.
Nie upieram się, ale osobiście nie widzę najmniejszego sensu robienia "akcji małej czcionki", stąd mój głos w tej dyskusji. Gdyby panasonic miał udoskonalić tę funkcję, zrobiłby to przy platformie 2013.
Może nie jedyny ale na tą chwilę optymalny, to właśnie wybór koreańca LM640 którego zamówiłem - miałem problem z pozbyciem się panasa za rozsądne pieniądze ale i to mi się udało
Życzę Wam frajdy z korzystania z panasa - ja się tą marką rozczarowałem czemu dałem wyżej upust nie mając w zamiarze nikogo obrażać. Ot co.
pozdrawiam