jakies 4 msc temu chcialem kupic u nich komputer, bo ceny jakie oferowali byly najnizsze jakie spotkalem, wiec zlozylem zamowienie na ponad 3.000, czekalem okolo tydzien czasu a zamowienie wciaz w trakcje realizacji, troche mnie to zdziwilo ale myslalem ze jakis blad w systemie, wiec do nich dzwonie i pytam o co chodzi, obsluga powiedziala, ze musial zdarzyc sie blad w systemie i nagle zmienila status na gotowa do wysylki, z lekkim niesmakiem dalej czekalem na rozwoj wydarzen, ale cos mnie podkusilo zeby poczytac o tym sklepie, co ludzie o nim sadza, przerazilo mnie kilka historii z doreczonym uszkodzonym sprzetem, nie dotrzymanymi terminami dostaw i olewaniem klienta w razie problemow ze sprzetem, wiec stwierdzilem, ze nie mam ochoty ciagac sie po sadach, bo w razie awarii sprzetu i olewczym zachowaniem sklepu raczej nie zachowalbym spokoju w konfrontacji z przedstawicielami sklepu, wiec napisalem im mejla z rezgnacja zakupu w ich sklepie, znalazlem w warszawie inny sklep w ktorym zaplacilem okolo 100 zl drozej, ale majac pewnosc ze nie bede mial problemow
wniosek taki, ze lepiej kupic troche drozszy sprzet niz przez glupie 100 zl, zatruwac sobie zycie klotniami z takimi zlodziejami ktorzy szukaja naiwnych ludzi
ja osobiscie AGITO nie polecam bo tekst w ich logo "najtaniej za wszelka cene" oddaje stan faktyczny, jakosci ich uslug