wololo napisał:Nie wiem jak to się stało, ale kiedy szukałem jakiegoś sprawdzonego sklepu żeby kupić TV o Agito znajdowałem tylko pozytywne opinie. Ten temat zobaczyłem dopiero kiedy moje zamówienie było w trakcie realizacji... uf.. na szczescie telewizor od dwóch dni gra i wydaje się, że jest z nim wszystko ok.
Ps. Kiedy jednak kurier przywiozł mi paczkę powiedział "O Agito", na co ja czy ich zna, a on "Tak, w ich paczkach prawie zawsze czegoś brakuje" ...gulp!
Ciekawe czy te zakupy w których występuje jakaś awaria to malutki procent całej sprzedaży czy może sklepowy standard.![]()
najciekawszy w tym wszystkim jest spór sklepów internetowych z firmami kurierskimi. Net to dobry obszar badań... Jak napisałeś o agito negatywy są na tym forum o UPS czy poczcie polskiej huczy cały net, że monopoliści i słaba jakość usług. jak pytasz w agito - mówią, że wina kuriera, jak pytasz u kuriera - mówią Agito. Tak jestem optymistą i szczęściarzem, ale moi kochani z analizy wynika choćby opinii w necie wynika, że takich osób jest więcej... Jednego jestem pewien, jeśli chcą zatrzymać klienta a zapowiadają realizację 100 tys. zamówień miesięcznie... Wyzwanie jeśli chodzi o jakość usług.