Mam dość twojego marketingowego bełkotu, słaby z Ciebie sprzedawca.Przekonujesz mnie do czegoś bez konkretnych dowodów.Jak dziecko we mgle.Skoro widzisz smużenie w oświetlonym pomieszczeniu na modelu Es8000 to faktycznie choroba zaczęła postępować.Podaj proszę link lub coś gdzie są podane konkretne zmiany w matrycy.Bo jak będę chciał to też sobie dokupienia szybszy procesor i inne tego rodzaju bajery. Nie testowałeś dwóch telewizorów razem + wkładką EVO więc nie wprowadzaj zamętu "Pinokio

".
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Wskaż proszę gdzie w tym temacie jest jakakolwiek wzmianka o smużeniu ES8000 w oświetlonym pomieszczeniu?
Podać link? Widzę, że bazujesz tylko i wyłącznie na informacjach, które wyczytasz w internecie. Ja opieram się na własnym doświadczeniu, spostrzeżeniach i informacjach u źródła jakim jest Samsung. Polecam czasami wyłączyć komputer i wyjść z domu.
Dokup sobie "procesor i inne bajery" i upgrade'uj swój TV do serii F, G, H, I, naprawdę nie mam nic przeciwko, ale nie wmawiaj swoich herezji innym użytkownikom, którzy stoją przed dylematem wyboru TV a Twoje "rady" powodują jeszcze większy mętlik i zamęt w ich głowach.
Tak jak wcześniej napisałem miałem okazje testować ES8000 z Evolution Kit vs F8000. Ty będziesz musiał na to poczekać do przełomu czerwca i lipca kiedy to zestaw zostanie wprowadzony do sprzedaży w Polsce, więc z oceną wstrzymaj się do tego momentu.
Dyskusja z Tobą nie jest zbyt konstruktywna i nie wnosi nic ciekawego w temat, także nie mam zamiaru już z Tobą dyskutować.
PS:
Twoje wypowiedzi są przesycone agresją i zawiścią. Naprawdę nie miło się to czyta.
Pozdrawiam