Supermarcin
Member
jutro Ci wkleję, bo dopiero mi przyjedzie narożnik ale znam wymiary. Ścianę mam 3,5m szeroka narożnik ma bok długi na 1,8m tyle że jest niski bo ma tylko 40 cm
No wiem, kolega kupił sobie 65 i już jest dużo większy, a 75 to już w ogóleKalibracja robi robotę... Ja wcześnie miałem UE48H6400 i potem LG Nanocell SM 658600 i różnica była spora. W Twoim przypadku z 55 na 75 będzie duuuża różnica.
Tak jak powinno być, stąd moje pytanieA jaką masz w planie wysokość do zawieszenia ?
A doradźcie panowie tak fachowo na jakiej wysokości powinienem zawiesić, ten tv załóżmy że będzie 75 dolna krawędź ile powinna być od podłogi? Czytałem na google to pisali że nawet 1,10m i zaprzestałem czytania po tej wiadomosci
Też dzisiaj przeglądałem forum, ale większość to jest zaraz kłótnia i mało merytorycznej rozmowy i czytać się odechciewaKurcze jakiś czas temu gdzieś czytałem takie pytanie ale chyba różnice się znikomu albo nie ma ich wcale - nie ma sensu dopłacać. Z ciekawości znalazłem za 6299 zł ale w outlecie - to będzie to samo ?
Kiki ale mi chodzi o 75 cali, nad 65 cali miałem brać oled ale wole mieć większy stąd albo 75x90k albo75x94kOutletowe zawsze mają wadę - dlatego trafiają w obniżonej cenie.
Za taka kwotę ja bym nie ryzykował ! Wybrałbym nową sztukę.
I Sony 65X94K masz teraz w cenie 5150 zł z pakietem, więc nie wiem skąd cena 6800 zł
Tylko poleć który 90K czy dopłacić parę stówek i wziąć 94KA 75" to będzie extra.
Ale nie brałbym z Outletu.
I brałbym z SOny Polska - znacznie mniej kłopotów serwisowych .
Taki kosztuje 7199 zł