bierz 75qn91B albo 75x95K i się nie katuj. Jeden i drugi w granicach 10 teraz wyrwiesz. Nie patrz na marketingowy bełkot TCL.Panowie siedzę 3 dni, już mam tak czajnik zryty, że masakra. Padło na okres że wzgledu na jakość obrazu. Tylko niestety nie dam rady dać 15 kafli i więcej za 75” i będę musiał kupić 65”, jeśli któryś z Was by mi polecił coś ciekawego tak do 9 patyków będę wdzięczny
Sporo ludzi poleca TCL, tylko ja mam swoje obawy tak jak kiedyś przed Samsungiem
sporo ludzi poleca, sporo narzeka - sam musisz ocenić czego oczekujesz a na co Cię stać. Różnica cenowa między C845 niewielka (x95K) lub jej brak w przypadku samsunga QN91B) a motion processing, kąty widzenia, gradacja, szczegółowość lepsze w przypadku tych dwóch ostatnich.Sporo ludzi poleca TCL, tylko ja mam swoje obawy tak jak kiedyś przed Samsungiem
gitara, jaka masa uwag? nic nie znalazłem.....A poczytaj na tym forum ile ludzi narzeka na TCL. Weź jeszcze pod uwagę ,że masa krytycznych uwag forumowiczów wobec marki jest ,mówiąc delikatnie "moderowana".