46 lub 50 cali - co brać ze względu na jakość?

otan

New member
Bez reklam
Jeszcze rok temu Pioneer królował:krol: wśród plazm. Wyprzedzał konkurencje o 3 długości. Teraz wyraznie czuje oddech na plecach Panasonica. Jakościowo już tylko minimalnie wygrywa z Panasoniciem, ale cenowo to Panasonic wygrywa z Pioneerem. Pioneer już teraz zjezdza z cenami. Panasonic skutecznie podwyższa jakość. Możemy tylko się cieszyć z takiego wyścigu, bo jakość wzrasta a ceny spadają. I o to chodzi !!! :-D

sanchopan

Banned
Niestety, wszędzie gdzie pytam o 50py800 odpowiadają, że nie ma - będzie nie wiadomo kiedy, bo "miał być 10 czerwca a dalej nie ma i nic nie wiadomo konkretnego od Panasonic Polska".
Jeśli sytuacja się utrzyma bez zmian, to będę musiał - w związku z niedostepnością 50py800 - wziąć inny z wymienionych przeze mnie modeli.
Waszym zdaniem - który i czemu...??:hmm: :-D

Leszczu

New member
Ja jade za 2 tyg na wczasy ale chce teraz kupic moze tez mam zaczekac i kupic jak polki beda sie uginaly od PY800 czy sony W4000??
tylkoz e sony do konca `lipca ma ta promocje na 5 lat gwarancji.

ortax360

New member
Witam

Promo. na 5 lat gwarancji Sony jest do 30 czerwca . Obojętnie gdzie kupisz . Wystarczy zarejestrowac LCD podajac nr seryjny lcd. Wymagana jest Faktura,paragon sklepu , pieczatka na karcie gwarancyjnej , data zak.

http://www.5latgwarancji.pl/

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

RheeTCT

New member
do ortax360

Dzieki za info.Nie wiem czy zdążę,mało już czasu,a ja ciągle czekam na Panasonica PY800,żeby go zobaczyć i podjąć ostateczną decyzję.W wątku Sony'ego pytam o wady w4000.Gdybyś mógł coś skrobnąć tak podsumowując.

jaroslawp

New member
Leszczu napisał:
...Dlaczego Sony odpada ??jaki model ogladales bo ja ogladalem wczoraj u kolegi nowy zakup 52W4000 i powiem ze to chyba jeden z naj TV LCd ...
Specjalnie pojechałem wczoraj do sklepu, żeby nie być gołosłownym.
To był LCD serii x3000.

Ryszards68

New member
Cóż, osobiście dzięki temu forum kupiłem tv i jestem zadowolony (zgadzam się że trzeba czytać uważnie i zobaczyć sprzęt w realu).

sanchopan

Banned
Sio! To mój wątek!:p :p :twisted:
Jakbyś choć w części próbował być rzetelny, uczciwy czy coś w tym stylu - to byś napisał, który to tv jest lepszy od np. plazmy Pioneera.
A tak to tylko mataczenie - i to w jednym z najgorszych wydań.:hmm:

P.S. Ale żeś tajemnicę odkrył....:cool: :D :cool: Nosz qrna faktycznie jakąś reklamację trza złożyć cycuś...., że kiki Prodigena albo Grundiga nie wozi na prezentację. I jakoś wyśmiać to, że próbuje zarabiać na życie - tylko w ocenie tego zarabiania to już raczej nie musimy się ze sobą zgadzać...:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A swoją drogą: Polska to taki naród... za komuny nie do końca się władzy udawało, ale jednak w ludziach (dużej części) zostało i pokutuje ten prikaz: "zniszczyć WSZELKIE argumenty - najlepszy argument to... brak argumentów"... Wyśmiać autorytety, niemiernotę wyśmiać....
Wszak trzeba do swojego poziomu wszystkich "zrównać".:???:

RheeTCT

New member
No i już nie wiadomo do czego Twoja odpowiedz.Kolegi asdn1 już nie ma,a jego zwłoki....Nie o to chodzi ,jak zarabia Kiki-jego prawo.Chodzi o brzydkie postępowanie administracji forum.Gość się wkurzył,bo go podle potraktowano.Ja go świetnie rozumiem,też tak miałem.Próbowałem zachęcać do mniej drastycznego traktowania forumowiczów,ale bez skutku niestety.

P.S.Mnie też pewnie nidługo...........

Ostatnia edycja:
Do góry