Witam. Poszukuję telewizora jak w temacie. Będzie wykorzystywany w 80% do grania, a w 20% do filmów, więc główne moje wymagania:
-FullHD
-niski input lag
-tuner DVB-T (MPEG-4)
-minimum 2 wejścia HDMI
-USB (możliwość odtwarzania z niego filmów)
W tej chwili konsola stoi podłączona do telewizora rodziców, tj. Samsunga LE40C650L1WXXH. Gra się dobrze, jakość obrazu dla mnie jest ok, a input lag odczułem tylko w grze Super Meat Boy, która wymaga niesamowitego timingu, więc tragicznie nie jest. Szukam więc czegoś porównywalnego, niekoniecznie Samsunga oczywiście.
Trochę parametrów "pokojowych":
Odległość od TV: 2,5 m
Pozycja TV względem okna: okno z boku, są rolety.
Czytam różne tematy na różnych forach (tych stricte konsolowych też) i nie mam już pomysłu, bo przy wielu modelach nie mogę znaleźć informacji o input lagu. Jeśli ktoś będzie w stanie mi pomóc, to z góry dziękuję.
-FullHD
-niski input lag
-tuner DVB-T (MPEG-4)
-minimum 2 wejścia HDMI
-USB (możliwość odtwarzania z niego filmów)
W tej chwili konsola stoi podłączona do telewizora rodziców, tj. Samsunga LE40C650L1WXXH. Gra się dobrze, jakość obrazu dla mnie jest ok, a input lag odczułem tylko w grze Super Meat Boy, która wymaga niesamowitego timingu, więc tragicznie nie jest. Szukam więc czegoś porównywalnego, niekoniecznie Samsunga oczywiście.
Trochę parametrów "pokojowych":
Odległość od TV: 2,5 m
Pozycja TV względem okna: okno z boku, są rolety.
Czytam różne tematy na różnych forach (tych stricte konsolowych też) i nie mam już pomysłu, bo przy wielu modelach nie mogę znaleźć informacji o input lagu. Jeśli ktoś będzie w stanie mi pomóc, to z góry dziękuję.