to komputer, wiec jak nie teraz to za chwile pojawi sie jakis mocniejszy... co to za pytanie?
takich jest na peczki - mocniejsze i tansze i drozsze i ladniejsze i brzydsze itd.
Na peczki? To znajdz mi nettopa w tych granicach z takimi parametrami i odtwarzaczem blu-ray.. Jak mam za blu-ray dać 800 zł ktory nie odtworzy mi wszystkich formatow etc. jakies problemy z softami, czekac na update, moze wyjdzie moze nie.. wole kupic mini pc![]()
mogą ale budowa htpc to wcale nie takie grosze - dobra obudowa sporo kosztuje a jak wiadomo jest z nimi problem(dostępność)
z kolei wielkość też jest ważna więc nie ma szans byś zbudował coś mniejszego od tego zotaca...hałas można w miarę możliwości zmniejszyć poprzez obniżenie taktowania - taki xbmc nie potrzebuje tu olbrzmiej mocy i spokojnie może działac procek na pół gwizdka - oczywiście o ile ten zotac oferuje taką możliwość
druga kwestia nie kazdy potrzebuje na tym systemu prawda?i tu xbmc spisuje sie wysmienicie
1900 PLN za ten sprzęt to lekkie przegięcie.
i niech mi ktoś powie, czy to wypuszcza DTS MS i Trude HD do ampitunera czy nie?
idea playerków, popcornów, itp. u mnie upadła - za dużo jest w sieci treści typu VOD i innych streamingów żebym ryzykował playerek, który tego nie obsłuży, albo obsłuży w ujemny sposób.
teraz wybieram mały HTPC... do tego najwyzej duży dysk po eSATA i szafa gra
tylko... jak z tym dźwiękiem? ktos wie/