te telewizory mają taką samą płytę główną
Dziękuję, czyli potwierdzasz, że też przycina? Oczekiwanej płynności brak (jak dla mnie np 22 klatki na sekundę miejscami, czasami płynnie kilka sekund i przytnie na dosłownie ułamek sekundy - i już widać ten moment jak tylko chcesz to zobaczyć).
Serwis producenta standardowe **** tj copy paste, soft nowy, magiczne resety systemu czy z gniazdka

i bedzie pan zadowolony. A ja czuje że sofcik słaby lub GPU/CPU jedzie na 99% możliwości i stąd problemy.
Nie wiem czy wydali stanowisko "tak, poprawimy to za 1 miesiac czy dwa". Z obrazu jestem bdb zadowolony, czern jest ladna. Kolory fajne. Dzwiek tez okay. No ale glownie do YT to mam, na filmach z pendrive jeszcze nie testowalem (tylko jakies dema LG z miodem ale tam nie ma ruchu calego kadru).
Ktos ma rozeznanie w temacie, gdzies na zachodzie cos wiecej wiedza? Z pendrive 4k60 tez przycina?
Wzialem to z zachcianki, mowie przetestuje i serce rozdarte! Jak powiedza ze naprawia to bede czekac. Jak nie to robie niezgodnosc towaru z umowa i zwrot. Ustawowe terminy na zwrot mam do 21 dzis ;-(