No właśnie widziałem, jak wcześniej o nim pisałeś, więc dzisiaj jadę do sklepu zobaczyć jak świeci, fakt, że będę oglądał tylko 65, ale w 75 jest ta sama matryca więc powinno być podobnie.Tak, Ten C765 będzie spoko. Możesz kupić C855 ale jest droższy.
Kurczę 3 metry. Ja bym całował w 75 cali.
Kiki, masz na myśli w tej wypowiedzi LG C45, czyli minikeda C845 z brakujacą „8”To kierunek jest na najlepszy w tej klasie już mini led 65C45 za 4999 zł
I masz wszystko w najlepszym gatunku, s[pełnia wszystkie Twoje potrzeby i masz dodatkowo dla członków forum pakiet.
Ma zdecydowanie większe możliwości jak Hisense, który ma system zamknięty Vidaa.
A kiedy planujesz zakup ?
No i jak? Wybrałeś, miałeś dać znać co i jak i cisza. Opowiadaj jak wrażenia z wyboruTo już po za moim budżetem, który i tak już naciągnąłemA porównując do tego co mam, to każdy TV będzie lepszy
. Czasami trzeba iść na lekki kompromis. Z tego co czytałem nie będę żałował
![]()
Miałem taki sam dylemat - wybrałem s90d 77' 8800pln i czekam na kuriera. Ile cali poszukujesz?A tak dodatkowo się zapytam - jak sądzicie. Lepiej dla was sredni oled jak LG C4/S90d czy mini LED np. Taki Sony X90L / TCL C855 ? Co byście wybrali ?