Finansowy bo lepiej nie grają na pewno a kasa ogromnaPrzecież wcześniej napisałeś, że nie znasz Platinum to skąd wiesz jak grają ? Chyba, że masz na myśli wyłącznie aspekt finansowy..
Dokładnie zrobią pod warunkiem, że to co byś wymyślił sprawdzi się w praktyce i oczywiście dodatkowo za to zapłacisz... Bo nie płaci się za to co już mają w swoich projektach, wtedy obowiązuje cena tzw. wyjściowa za dane kolumny. Z dźwiękiem różnie bywa jak z każdym innym Producentem kolumn, na innym forum jest osoba której to trzecie kolumny od tego Producenta podpasowały i jest zadowolony.
Paweł te Evo dalej można kupić, przynajmniej jeszcze wczoraj było można je kupić... Choć Huracany też mogą się podobać - wizualnie. Dźwiękowo nie wiem, bo nigdy nie słuchałem, gdyż w sklepach nie ma kolumn od tego Producenta. Mają też takie kolumny ala SF (robione na wzór) i w dwóch konfiguracjach, ale niestety jak Kolega chciał do odsłuchu to nie mają ich do wypożyczenia... Tylko to co zostało przez kogoś kupione..
Ale niewątpliwie jak ktoś ma kasę to najlepiej u nich sobie zamówić kolumny istniejące, tylko w danej konfiguracji jaka najbardziej pasuje kupującemu.
I to według Ciebie świetnie wyglądające kolumnyA te to co brzydkie są?![]()
![]()
Akurat te są straszne
Weż nie rozśmieszaj ludzi, przeciez to wynalazki kapusty.
Tak ten sam set, tyle, że nie w PL, ale dla mnie to nie problem, bo mam transport i za 2 dni w domu u siebie. Kefy R700 ostatnio za 4k, ideał, biały połysk, pudła itp. U nas w PL wiele sprzętów, to absurdalne ceny, jak chociażby Marantz, który potrafi być w promocji i tańszy np. o 2k. Potem jak ktoś to sprzedaje, jako używkę, to naturalnie jest jeszcze taniej, u nas jak ktoś da 6k za nówkę, to żal mu sprzedać za 3.5k, gdzie za granicą ten sam nowy kosztuje (w ofercie promocyjnej) np. 4k.
strasznie te kolumny wygladaja.
Nie jestem masochista. Nie bede wmawial sobie ze sa ladne. No bez jaj.
I to według Ciebie świetnie wyglądające kolumny![]()
Focali też będę bronićAkurat te są straszne
Najpierw zobaczcie na żywo, a przede wszystkim odsłuchajcie.
Niekoniecznie w tym wykończeniu, ale wyglądają dobrze.