Zestaw stereo do 3000 PLN

maciek10000

New member
Hmm... a co możecie powiedzieć o Monitor Audio BX1 ??? Czy ktoś z Was miał może z nimi do czynienia ??? Kurde chyba troszkę małe są, cały czas szukam Dali Zensor 3 jednak ciężko je dostać u mnie...a może któryś z kolegów znajdzie coś ciekawego na Eba..yu angielskim powiedzmy do kwoty 300 GBP ???

Ostatnia edycja:

maciek10000

New member
Podsumowując - wybór padł na Harman Kardon 970 + Monitor Audio MR2 :), głośniki przed chwilka zamówione (dodam, że z gwarancja na 6 lat), mają być na poniedziałek. Myślę, że zestawik będzie grał przyjemnie, przynajmniej mam takową nadzieję :)
Dzięki wielkie za wszystkie Wasze opinie i sugestie :)

Ostatnia edycja:

maciek10000

New member
lobos kolumny dotarły, muzyka jak dla mojego ucha "płynie" doskonała (biorąc pod uwagę fakt, że wcześniej miałem "pseudo" kolumny firmy VoiceKraft - o ile w ogóle można to coś tak nazwać, kupione za przysłowiowe "parę groszy", lecz nie grały one u mnie zbyt długo - jak teraz porównuję - i bardzo dobrze) - ogólnie jestem z połączenia tego zestawu bardzo zadowolony :)
Jeszcze raz dziękuje za Wasze opinie i wszelkie sugestie co do wyboru sprzętu
pozdrawiam ;)

maciek10000

New member
whiplash wzmak wylicytowany używany, jednak w stanie BDB+ na angielskim Ebay'u (w kraju w którym aktualnie mieszkam) za uwaga - bagatela 90GBP (na "oko" 450 PLN) jak pisałem wcześniej-special edition (cały czarny), blackninja - owszem - karton, pudło, ogólnie rzecz biorąc fabryczny zestaw nowych kolumn z 6-letnią gwarancja :), kupionych za kwotę 145GBP (ok.725PLN).

Ostatnia edycja:
Do góry