Zestaw stereo do 3000 PLN

ikar1975

Active member
Bez reklam
Dla niebieskich i każdy o tym wie;-) ,Pzd
Wiec nie widzę problemu ,jak każdy Do Niego wysyła po zakupy to chyba nie po to żeby przeplacać .Czy się mylę?

Ostatnia edycja:

maciek10000

New member
Dzięki Borixon za Twoją recenzję :), a mówiąc o kolumnach miałeś na myśli chyba JBL Studio 230 ??? Prawdę powiedziawszy podoba mi sie szczotkowany alu front, najlepiej srebrny, jednak i czarny jest ok, kurde całkiem fajnie wygląda HK, mam na myśli wersję limited...
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

maciek10000

New member
kapusta7 jak się domyślam masz na myśli Denon PMA 720 AE :)
owszem, fajny model, kurde...mam na oku tak "na poważnie" właśnie Denon PMA 720 AE albo HK970 do wyboru w bardzo podobnej cenie...,Cambridge Audio Azur 651A niestety odpadł ze względu na swoją cenę (ok.1700 PLN).
Który z tych dwóch uważacie za hmm... lepszy ???

maciek10000

New member
kapusta7 super ten Twój zestawik wygląda :), wracając do tematu - jak na razie kupiłem HK970 Limited Edition, miejmy nadzieję ze mi przypadnie do gustu pod względem "odsłuchowym", wczoraj widziałem go na żywo, jeżeli nie - nie ma problemu, spróbuje szczęścia w Denonie PMA720AE :), jednak na zaś nie chcę "krakać"
Aktualnie poszukuje jeszcze kolumn - Dali Zensor 3, może ma ktoś z szanownych kolegów takowe na zbyciu w rozsądnej cenie ???

Ostatnia edycja:

Borixon

Active member
Bez reklam
kapusta7 super ten Twój zestawik wygląda :), wracając do tematu - jak na razie kupiłem HK970 Limited Edition, miejmy nadzieję ze mi przypadnie do gustu pod względem "odsłuchowym", wczoraj widziałem go na żywo, jeżeli nie - nie ma problemu, spróbuje szczęścia w Denonie PMA720AE :), jednak na zaś nie chcę "krakać"
Aktualnie poszukuje jeszcze kolumn - Dali Zensor 3, może ma ktoś z szanownych kolegów takowe na zbyciu w rozsądnej cenie ???
Napisz do blackninja i zapytaj o cenę nowych, możesz się zdziwić.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Za szybko chcialbys wymienic :)

Bardziej polujesz na denka czy onkyo?.

Tak przegladalem kapusta twoje foty i wydaje sie ze heco 900 ladniej sa wykocznone od 1000. Nie mam tych napisow heco na obreczach glosnikow.

Do góry