Witam. Chciałbym zakupić zestaw stereo do pomieszczenia 27m2. Muzyka rożna hip-hop, pop, rege czasem coś z gitarą pop-rock. Odtwarzanie najlepiej TIDAL i spotify. Nie interesytuje mnie żadne cd.
Możliwość późniejszego podłączenia pod ampli kina. Co do kolumn to posiadałem jbl es 80 i klipach rp280 fajne efekciarskie kolumny ale nie tego już szukam. W większości było za dużo góry i mało średnicy. Grało to z Nad 375. Poszukuje czegoś z ładna średnicą i miękkim i szybkim basen w tedy kiedy ma być.
Myślałem o kolumnach
Pylon audio diamond 28 lub 30
Studio 16 Hz Mimas IV
Heco celna revolution 7
A może kef r700 lub jakieś kolumny podstawkowe do tego subwoofer . Znajomy doradzał kef ls50
Jeśli chodzi o wzmacniacz i resztę toru to brak mi pomysłu.
Zestaw do 15 tyś lecz jeśli parę zł więcej znacznie poprawi system jestem w stanie dołożyć max 18-20 tyś
Możliwość późniejszego podłączenia pod ampli kina. Co do kolumn to posiadałem jbl es 80 i klipach rp280 fajne efekciarskie kolumny ale nie tego już szukam. W większości było za dużo góry i mało średnicy. Grało to z Nad 375. Poszukuje czegoś z ładna średnicą i miękkim i szybkim basen w tedy kiedy ma być.
Myślałem o kolumnach
Pylon audio diamond 28 lub 30
Studio 16 Hz Mimas IV
Heco celna revolution 7
A może kef r700 lub jakieś kolumny podstawkowe do tego subwoofer . Znajomy doradzał kef ls50
Jeśli chodzi o wzmacniacz i resztę toru to brak mi pomysłu.
Zestaw do 15 tyś lecz jeśli parę zł więcej znacznie poprawi system jestem w stanie dołożyć max 18-20 tyś