Witam,
mam zamiar kupić nowy sprzęt.
Zastanawiam się nad wyborem TV Philips 47PFL4007 lub SONY KLD-46HX850 do tego będzie laptop prawdopodobnie LENOVO IDEAPAD YP 500 i teraz chciałbym dobrac do tego ampka i jakies glosniki.
MUZYKA - 30%
FILMY - 40%
GRY - 30%
Rozmiar pokoju to 4x4 więc duże głośniki podłogowe odpadają. Jaki amplituner i głośniki możecie polecić do takiego pokoju. Jako iż pokój nie jest zbyt duzy w role wchodza tylko głośniki w stylu
- HARMAN KARDON HKTS 16WQ
- JAMO A101 HCS 5
ale zależy mi również na dobrej mocy.
Zastanawiałem sie nad wyborem PIONNER VSX 922 ale nie wiem czy taki ampek bedzie sie sprawdzał przy tego typu głośnikach.
Filmy głownie odtwarzane będą z laptopa po hdmi.
Zależy mi również na funkcji DLNA.
Budżet w zależności od kupionego TV i laptopa od 3000 - 4500 może 5000 zł.
Pozdrawiam
ziele
mam zamiar kupić nowy sprzęt.
Zastanawiam się nad wyborem TV Philips 47PFL4007 lub SONY KLD-46HX850 do tego będzie laptop prawdopodobnie LENOVO IDEAPAD YP 500 i teraz chciałbym dobrac do tego ampka i jakies glosniki.
MUZYKA - 30%
FILMY - 40%
GRY - 30%
Rozmiar pokoju to 4x4 więc duże głośniki podłogowe odpadają. Jaki amplituner i głośniki możecie polecić do takiego pokoju. Jako iż pokój nie jest zbyt duzy w role wchodza tylko głośniki w stylu
- HARMAN KARDON HKTS 16WQ
- JAMO A101 HCS 5
ale zależy mi również na dobrej mocy.
Zastanawiałem sie nad wyborem PIONNER VSX 922 ale nie wiem czy taki ampek bedzie sie sprawdzał przy tego typu głośnikach.
Filmy głownie odtwarzane będą z laptopa po hdmi.
Zależy mi również na funkcji DLNA.
Budżet w zależności od kupionego TV i laptopa od 3000 - 4500 może 5000 zł.
Pozdrawiam
ziele
Ostatnia edycja: