Masakra....
Witam
Mam pytanko do JaBrzoza Czy udało Ci się coś w końcu kupić? I co wybrałeś? Ja mam do dyspozycji oko 1500 euro i też za bardzo nie wiem co mam wybrać. Pozdrawiam
Kupic, nie kupilem i... niestety jeszcze przez miesiac do dwoch nie kupię bo priorytety mi sie pozmienialy
otoz wyjazd jak najbardziej sie odbyl, ale po przejechaniu 100 km i wyjsciu z pierwszego z odwiedzanych sklepow ze sprzętem A/V (w ktorym de-facto nic nie bylo oporcz zestawow plastikowych i onkyo tx-sr507) okazalo sie ze KONCZY MI SIE SKRZYNIA BIEGOW W TEMPIE BŁYSKAWICZNYM i trzeba bylo sie zawijac w droge powrotna
finalnie ostatnie 60km przejechałem na czwartym biegu (tylko ten pozostał) i po doczlapaniu sie do mechanika okazalo sie ze do wymiany jest skrzynia biegów i sprzęgło - koszt trochę więcej niż ONKYO TX-NR708 :/
Z calego wyjazdu plus jeden jest taki, ze zona moja uslyszala roznice pomiedzy zestawem "plastikowym" a onkyo tx-sr507 z Jamo s426 5.1 i stwierdziła jednoznacznie ze plastikom mówimy stanowcze NIE
P.S. Moj bilans poświąteczny:
- temperatury rzędu -14 st.C (niespotykane w IRL)
- z w/w powodu brak wody od 23/XII
- przymusowa wymiana skrzyni i sprzegla w aucie
do konca roku pozostalo jeszcze kilka dni... az sie boje co jeszcze moze sie wydarzyc