ja miałam HTC dwa lata, i telefon się trzymał. Ale zaczął się zacinać, restartoać, tracić zasięg. Sporadycznie, ale zdarzało się.
To jest chyba najgorsze, odpukac, ale jeszcze w HTC one nie mialem zadnych niespodzianek. Sprawuje sie idealnie. Mimo ze iP jest bardziej przyjazny, to zdarzaly sie czasem kwiatki, glownie zasieg.
Nie sadze tez, abym mial go trzymac 2 lata. Podejrzewam ze przewinie sie jeszcze przyszly iPhone, lub nastepne wydanie HTC two
Jedno moge powiedziec, mam juz zaufanie do tej marki. To bardzo porzadna sluchawka.
Kurde, ja rozumiem że teraz telefony to kombajny od wszystkiego, ale znacie te powiedzenie - jak coś jest do wszystkiego to jest.... o!![]()
W przypadku telefonow, nie do konca. Wezmy taka latarke w telefonie, to prawdziwy skarb
No, ale jak bedziesz ja chcial porownywac do szperacza z wielkim halogenem, to pewnie.
To samo aparat, nie ma co porownywac do lustrzanki, ale jak na tej wielkosci obiektyw, to i tak uwazam ze rewelacja. Mam juz cala kolekcje zdjec, wlasnie z sluchawki. Nie ma placzu i wiem, ze za te 10-15 lat bedzie podobne wrazenie. Obecny stan rzeczy w telefonach, jest juz w pelni zadawalajacy, tylko ta bateria..