Już było jeśli mnie pamięć nie myli to LG coś takiego przerabialo miałem i coś mi się przypomina że szybko odkleiła się ta „skóra „Od dzieciaka marzyłem o czymś innym niż ciągłe zabawki premium,a ta "skóra" to na wypadek,gdy ewentualnie spoco mi się dłonie przy 50 stopniach w Tajlandii![]()
Piruś.Od dzieciaka marzyłem o czymś innym niż ciągłe zabawki premium,a ta "skóra" to na wypadek,gdy ewentualnie spoco mi się dłonie przy 50 stopniach w Tajlandii![]()
POCO F3 jest nadal jedną z najlepszych w swojej klasie. Całkowicie zgadzam się co do stosunku ceny do wydajności.Piruś.
Ty się nie tlumacz. To był tzw "pun". Absolutely intended.
Przy okazji, sam mam jeszcze POCO F3, który choć już stareńki, to ma wszystko czego potrzeba i krzepko służy mi jako street phone w mniej bezpiecznych lokacjach. Także performance/price, czy jak wolisz value factor jest dla mnie oczywisty.
A jeśli chodzi o "skóre" to wiele chińczyków z różnych półek cenowych oferowało taki luksus. Sęk w tym, że etui oferują znacznie większy wybór i możliwość zmiany wiec jesli chcesz miec skórki w różnych wzorach, kolorach i fakturach, to gra slów której użyłem ma sens.
A to nie był iPhone ?Już było jeśli mnie pamięć nie myli to LG coś takiego przerabialo miałem i coś mi się przypomina że szybko odkleiła się ta „skóra „![]()
Że co ?"pun" Absolutely intended street phone performance/price value
Bubcio,nie używam takich rzeczySęk w tym, że etui oferują znacznie większy wybór i możliwość zmiany wiec jesli chcesz miec skórki w różnych wzorach, kolorach i fakturach, to gra slów której użyłem ma sens.