Ze świata smartfonów/smartphonów (niepotrzebne skreślić)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nie wiem o czym piszesz, jak korzystam ze starej wersji, przejrzysta, prosta, czego chcieć więcej ; )

allegro.jpg

Piramida

Well-known member
Bez reklam
To muszę sobie też jakąś skołować ;)

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
Nawet ciekawe rozwiązanie, tylko jak to się sprawdzi w użytkowaniu, ile wytrzyma taki ekran?
No I cena ma zbliżyć się u nas za ten smartfon do 20 tys zł....

kuba378

Active member
Pany, premiera nowego iphona, nie czas zastanawiać się nad jakimś androidowym szajsem ;)

Ma nawet usb-c do ładowania, must have, to jest game changer :D

Ostatnia edycja:

vvv

Well-known member
Bez reklam
Gdyby cena była tak z 1kzł mniejsza to było by OK
tak zostało tylko ponarzekać 🫢

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Od dzieciaka marzyłem o czymś innym niż ciągłe zabawki premium,a ta "skóra" to na wypadek,gdy ewentualnie spoco mi się dłonie przy 50 stopniach w Tajlandii ;)

vvv

Well-known member
Bez reklam
Od dzieciaka marzyłem o czymś innym niż ciągłe zabawki premium,a ta "skóra" to na wypadek,gdy ewentualnie spoco mi się dłonie przy 50 stopniach w Tajlandii ;)
Już było jeśli mnie pamięć nie myli to LG coś takiego przerabialo miałem i coś mi się przypomina że szybko odkleiła się ta „skóra „🤩

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Piruś.
Ty się nie tlumacz. To był tzw "pun". Absolutely intended.
Przy okazji, sam mam jeszcze POCO F3, który choć już stareńki, to ma wszystko czego potrzeba i krzepko służy mi jako street phone w mniej bezpiecznych lokacjach. Także performance/price, czy jak wolisz value factor jest dla mnie oczywisty.
A jeśli chodzi o "skóre" to wiele chińczyków z różnych półek cenowych oferowało taki luksus. Sęk w tym, że etui oferują znacznie większy wybór i możliwość zmiany wiec jesli chcesz miec skórki w różnych wzorach, kolorach i fakturach, to gra slów której użyłem ma sens.

Ostatnia edycja:

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
Zgadza się Poco F3 dobry telefon. Długo u mnie służył. Teraz dalej śmiga.u członka rodziny. Były na niego narzekania. Ja złego słowa powiedzieć nie mogę. Dobry stos. jakość/cena.

Kalinow

New member
Piruś.
Ty się nie tlumacz. To był tzw "pun". Absolutely intended.
Przy okazji, sam mam jeszcze POCO F3, który choć już stareńki, to ma wszystko czego potrzeba i krzepko służy mi jako street phone w mniej bezpiecznych lokacjach. Także performance/price, czy jak wolisz value factor jest dla mnie oczywisty.
A jeśli chodzi o "skóre" to wiele chińczyków z różnych półek cenowych oferowało taki luksus. Sęk w tym, że etui oferują znacznie większy wybór i możliwość zmiany wiec jesli chcesz miec skórki w różnych wzorach, kolorach i fakturach, to gra slów której użyłem ma sens.
POCO F3 jest nadal jedną z najlepszych w swojej klasie. Całkowicie zgadzam się co do stosunku ceny do wydajności.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Już było jeśli mnie pamięć nie myli to LG coś takiego przerabialo miałem i coś mi się przypomina że szybko odkleiła się ta „skóra „🤩
A to nie był iPhone ? ;)

"pun" Absolutely intended street phone performance/price value
Że co ? :grin:

Sęk w tym, że etui oferują znacznie większy wybór i możliwość zmiany wiec jesli chcesz miec skórki w różnych wzorach, kolorach i fakturach, to gra slów której użyłem ma sens.
Bubcio,nie używam takich rzeczy ;)

Do góry