Ze świata smartfonów/smartphonów (niepotrzebne skreślić)

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
A widziales moze do tego modelu jakies fajne godne polecenia pokrowce/skorki?
Na razie się tym nie interesowałem, choć sam do S4 używam aktywnej Flip Cover, właściwie trochę też dlatego, ze miałem w pakiecie.
Ja poproszę :)

Dla osób lubiących różnego rodzaju case'y i mających problemy z baterią, pokrowiec z baterią w jednym, nie tylko dla jabłuszek, dla samów też są ;)
http://www.tylt.com/energi-sliding-power-case-ip5/
oczywiście pogrubia i powiększa telefon jak każdy futerał, ale jest alternatywa. Niestety cena to prawie 400 zł.

Ostatnia edycja:

eedviking

Banned
Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Sami sobie winni, jeździliśmy po dizajnie Samsunga, to teraz mamy - cudeńko wizualne, a że nie ma możliwości wymiany? Pali licho. Ważne, że wygląda.
Szkoda gadać. Dla mnie obecnie, nie ma nic lepszego od S5.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Jak dla mnie, jedyna realna zaleta, to wymienna bateria/karta.
Nie mogę też pojąć tego marnotrawstwa powierzchni na ekranie.
To samo było/jest w HTC.
Fizyczny przycisk (iP/Sams.) jednak wnosi sporo komfortu.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ciekawe jak czuć w ręku tą skórę...
Znajomy kiedyś miał telefon z aluminium i skórzanymi wstawkami.Bardzo fajnie to wyglądało i dosyć przyjemnie się trzymało...Jak dla mnie chyba najlepsza opcja.Szkło i świecące/fortepianowe powierzchnie mi nie podchodzą ...

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Skórka fajna, ale to chyba za mało.
S6 jest trochę ostentacyjny, ale i tak nie ma sobie równych.
Dali plamy z niewymienna baterią, ale w mojej ocenie to obecnie absolutny lider, chociaż ja swojego S5 nie wymienie.

robertuss

Active member
Bez reklam
Lamborghini Tauri 88

Info już nie jest najnowsze , cena 6.000 tys $

Lamborghini Tauri 88

img-3771_zqfc.jpg

taurifullbleed.jpg

robertuss

Active member
Bez reklam
Na reklamach wszystko jest piękne, on i ona młoda bentleyem jeżdzą, full wypasiony tel,on arystokrata.Ciekawe ile trzeba zarabiać i kim być.Wystarczy być angielskim piłkarzem;) Jak takie telefony się ma to ciekawe jaki sprzęt audio mają w domu

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Kim być? Wystarczy średniej klasy biznes, ot 2-3 dobrze prosperujace sklepy spożywcze.
Każdy przy odrobinie szczęścia z żyłką do interesów i odpowiednim kapitalem na start może z powodzeniem startować.
Oczywiście na rynku zagranicznym. Za granicą taki Bentley nie robi na nikim wrażenia.
Ulice w centrum Londynu są pełne takich aut, a wrażenie robią dopiero te po tuningu.
Dla piłkarza, czy tych faktycznie zarabiających kokosy taki tel.to pierdniecie.

Ostatnia edycja:

robertuss

Active member
Bez reklam
Kim być? Wystarczy średniej klasy biznes, ot 2-3 dobrze prosperujace sklepy spożywcze.
Każdy przy odrobinie szczęścia z żyłką do interesów i odpowiednim kapitalem na start może z powodzeniem startować.
Oczywiście na rynku zagranicznym. Za granicą taki Bentley nie robi na nikim wrażenia.
Ulice w centrum Londynu są pełne takich aut, a wrażenie robią dopiero te po tuningu.
Dla piłkarza, czy tych faktycznie zarabiających kokosy taki tel.to pierdniecie.

Na Lońdyczykach robią wrażenie Lamborgini Avantador w wersji gold , bizmesmeni z Dubaju takimi jeżdzą;)

[youtube]unefNS7l8pU[/youtube]

Ostatnia edycja:

lobos

New member
Bez reklam
Panowie, co powiecie na temat HTC Desire 820? Może ktoś z użytkowników napisać czy warto?
Mamuśce kończy się umowa i w rozsądnych pieniądzach proponują starego, ale jarego Samsunga Galaxy S4 i właśnie HTC Desire 820.
Myślę, że chyba lepszy będzie HTC choć nie miałem z nim styczności stąd pytanie...
Procek fajny, dość nowy, wyświetlacz HD nie powinien aż tak bardzo żreć baterii jak FHD, aparat 13mpx więc powinno być nie najgorzej ;-) Bateria 2600mAh, RAMu-2GB.
Myślę, że jak dla modnej Babci to taki HTC biały z turkusem powinien być git ;-)

Henry

Active member
Bez reklam
S4 poza całą masą zalet, ma jedną podstawową wadę- wykonanie krawędzi- ten pseudo metal, to zwykła farba, która bardzo szybko zaczyna odłazić. Jedyna rada na tą przypadłość jakieś etui.
Kolejna sprawa, potrzebny jej telefon tych gabarytów? Na kobiece dłonie jest on trochę za duży.
Może SGS5 mini...znacznie lepsze wykonanie i optymalna wielkość. ;)

lobos

New member
Bez reklam
Chce duży ekran min. 5 cali. Przymierzała się do mojego Note 3 i pasuje Jej wielkość jak najbardziej.
Nie miałem nigdy HTC, więc ciężko mi się wypowiadać jak działają...

Henry

Active member
Bez reklam
Też nie miałem, więc się nie wypowiadam, ale przy S4 zwróć uwagę na to dziadowskie wykonanie.
Mój po roku wyglądał jakby miał kilka ładnych lat, poza tym to porządny smartfon, wydajny z długo trzymającą baterią ;)

Do góry