Oczywiście to są tylko rozmowy i dla mnie nie mają żadnego znaczenia.. ba to przykład jednego Gościa, który miał pecha z samsungiem.. i to jego zdanie do którego ma prawo...
A propo wiesz takiego gadania, że coś na czymś się skończyło to ja to jednym uchem wpuszczam drugim wypuszczam.. bez względu czego to dotyczy, a szczególnie wtedy kiedy mówią to ludzie, których nie stać na te nowe rzeczy.. nie wspominając, że nigdy nie mieli tych nowych rzeczy aby to sprawdzić.. ale w Polsce jest "moda" na takie gadanie...
Ja też mogę kupić np. 10 letnie Porsche i mówić wszystkim, że na tym modelu Porsche się skończyło.. kto mi zabroni ???

Tylko żeby to powiedzieć to po pierwsze musi mnie być stać na kupno nowego teraźniejszego Porszaka i musiałbym takim autem sobie pojeździ rok, dwa aby się o tym przekonać.
A jeśli jeździ się 10 letnią "Renówką" (kilka tygodni temu mój sąsiad z rodzinnej miejscowości tak mi powiedział) , że te stare A4 to były nie zawodne auta (zapewne zaraz taką sobie kupi) i generalnie świat lepszych nie widział, a te które są dzisiaj w salonach to jedno wielkie dziadostwo i do tego serwisy często zaliczają .. to ja takim ludziom strasznie współczuje życia w takim zakłamaniu wynikający w większości przypadków z jednego powodu.
Wracając do tel. osobiście mam takie zdanie i nie raz o tym pisałem, że gdybym lubił mieć dobry tel. z wyższej półki to pomimo wszystkiego i tak ja bym Samsunga kupił.. a przynajmniej tak mi się wydaje.