Zupełnie coś innego i sporo mniejsze.
Ale zobacz, przynajmniej zasięg u nas bryluje
Co do nowego andka, to ja nic już nie chce.
Żałuję, że dałem się skusić na jakiekolwiek aktualizacje.
Zupełnie coś innego i sporo mniejsze.
Nie uwierzysz!Ale zobacz, przynajmniej zasięg u nas bryluje
Co do nowego andka, to ja nic już nie chce.
Żałuję, że dałem się skusić na jakiekolwiek aktualizacje.
Czyli jednak downgrade jest możliwy i to oficjalnie![]()
A widzisz, już dziwnie znika Ci pamięć![]()
A powiedzcie mi panowie,czy to prawda,że w Galaxy S6,filmiki w 4K można nagrywać tylko przez max 5 min ?
Już w kilku miejscach to czytałem,jednak były to informacje sprzed kilku miesięcy,więc możliwe,że aktualizacje coś zmieniły...![]()
Myślałem, że nie dam rady nagrać, ze względu na mało wolnej pamięci, ale spróbowałem. Niestety jest jak piszesz. Od razu pojawia się licznik, które wskazuje max 5 min. Nie znalazłem opcji wydłużenia pojedynczego klipu. Prawdopodobnie zrobili to dla bezpieczeństwa i ograniczenia pamięci, ale to użytkownik powinien o tym decydować. Czyli niby jest UHD, a niby nie ma![]()
EDIT:
Kupione, sprawdza się bardzo fajnie. Akurat była obniżka w sklepie Samsunga więc grzech było nie wziąć. Duży plus za wygląd, aczkolwiek w praktyce lepiej by sie sprawdziły dwustronne pendrajwy z chowanymi wtykami. Tutaj po jednej stronie mamy zdejmowaną zaślepkę i nie ma jak dołączyć do kluczy. Najlepiej ją zdjąć i dopiero zawiesić.
Generalnie jest ok, problem z ograniczoną pojemnością telefonu rozwiązany.
Dwustronny Pen 64GB w zupełności wystarczy.
![]()
Chyba dzisiaj zamówię tego pena,gdyż właśnie padł mi mój a ten dodatkowo może przydać się do telefonu...:
PenDrive Samsung 64GB USB 3.0 130MB/s DUO OTG (613744235- Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
P.S.
Masz go sformatowanego w NTFS ?![]()
Nic nie formatowałem, FAT defaultowo.
Kupione?
W końcu będziesz miał na czym filmy oglądać w porządnej rozdzielczości.....bo na 3310 średnio to wyglądałoTelefon już zamówiony: