Mi się mega podoba, ale to taki "babski telefon". Moja mama zawsze uwielbiała telefony z klapka. Pewnie by przypadł jej do gustu
Bierz Folda, a nie jakieś śmieszne Flipy
Mi się mega podoba, ale to taki "babski telefon". Moja mama zawsze uwielbiała telefony z klapka. Pewnie by przypadł jej do gustu
F4 wbrew pozorom jednak się różni od F3. Zlikwidował większość minusów jakie widziałem w F3![]()
Bierz Folda, a nie jakieś śmieszne FlipyJa się już przestawiłem, ale i tak jak biorę S22U do ręki to tęsknię za tym ekranem
![]()
Ta na pewno dostanie ten pasek na dole. Super sprawa.Przeprosiny przyjęte ; )
Btw. Ponoć w najbliższej aktualizacji ma się pojawić w F3 nakładka z F4.
No chyba wezmę Folda 3.
Jakas promo albo pewna używka z fv się pojawi to wezmę. Na Folda 4 mój zdrowy rozsądek mi nie zezwalakosmos cena.
Znając życie to Lolo weźmie ***************unga i po tygodniu mu się zepsujeWypadałoby nas przeprosić [emoji38]
Wypadałoby nas przeprosić![]()
Ja się nie umiem przekonać do Tidal. Zbyt mocno przyzwyczaiłem się do Spotify. Jest to też jedyny abonament jaki płacę w normalnej cenieZa co?. Za to że wam forum nie działa??? xD
Jak mi Huawei zbanowali to co ja za to mogę że tylko Samsung został i IPhone.
Na Pepperze pojawiła się promo na Tidal HIFI plus za 5zl/miesiecznie. Może komuś się uda.
Mi płatności z Revoluta nie przechodzą. Po 2 godzinach różnych VPN, na PC, na telefonie, na innym telefonie nigdzie nie chce karty przyjąć. Różne adresy e-mail etc.
Większości się podobno udaje.
Jeśli chodzi o telefony to zawsze lubiłem coś nowego/flagowego. Ale ostatnio chybo coś mi się odwidziało. Pewnie przez te wszystkie zawirowania. Dosłownie chore ceny. Patrzę za telefonem chyba od ponad roku i nic mnie nie przekonuje na tyle, żeby wymienić mojego dziadka Huawei P30 pro. No niestety mnie nie zawodzi (szczególnie aparat). Najbliżej byłem Xiaomi Mi 11 ultra i myślałem jeszcze o Samsungu S21 ultra. Ale... Hmm. Kurcze nic mi nie brakuje. Dlatego póki co czekam.
Kaminskakl zaktualizował cennik
]
Ja się nie umiem przekonać do Tidal. Zbyt mocno przyzwyczaiłem się do Spotify. Jest to też jedyny abonament jaki płacę w normalnej cenie![]()
Już ze 3 razy mnie okradli i przestałem kupować te konta
Ale co? Przeszedłeś na Samsunga?Skąd ja to znam....
To się nazywa klątwa Huaweia.
Już ze 3 razy mnie okradli i przestałem kupować te konta
Do normalnego słuchania Spotify ok.
Ale gdy już wchodzą w rachubę streamery to jednak wolę Tidal.