Wezmę sobie na testy znowu
No. To jeszcze ceny wklei.
Ceny jak ceny, za to wykup F3 w ramach preordera za 5k to już ciekawa opcja.
Dziś nie ma szans sprzedać F3 w tej cenie, gdzie nowe latają po 4k, a używki po 3-3.5k.
Mało tego, gdyby typowy Kamiński chciał przycebulić, kupiłby jakaś używkę F3 za 3k na olejiksie, zrobił preordera na F4 za 8400zl, czyli wyszedłby 6400zl i wystawił za 7999zl, przytulając 1600zl ; )
Te odkupy to super sprawa ze strony Samsunga. Sam skorzystałem wymieniając S21U na S22U. Można mieć najnowszy model co rok dopłacając parę złotych.Ceny jak ceny, za to wykup F3 w ramach preordera za 5k to już ciekawa opcja.
Dziś nie ma szans sprzedać F3 w tej cenie, gdzie nowe latają po 4k, a używki po 3-3.5k.
Mało tego, gdyby typowy Kamiński chciał przycebulić, kupiłby jakaś używkę F3 za 3k na olejiksie, zrobił preordera na F4 za 8400zl, czyli wyszedłby 6400zl i wystawił za 7999zl, przytulając 1600zl ; )
Btw. Strasznie kiszkowate te foty Piruś wrzuciłeś, raz F4 srebrny, raz czarny, ten ekran na czarnym F3 zrobił się dziwnie sporo mniejszy od F4, a tu głównie złudzenie optyczne przez zlewającą ramkę ; )
A Xiaomi pokazało chyba nie tylko kosmetyczne poprawki w swoim składaku.
Pewnie nie warto jak każde inne douszne U mnie sprawdzają się jedynie Buds Live. Chyba jedyna taka konstrukcja na rynku. Mam kilka lat i są genialne.
Druga sprawa to ANC wyłączyłem w drugiej sekundzie używania. Mam świetne ANC w innych słuchawkach, ale używam tylko do konsoli i samolotu. Chodzić odcięty od świata po ulicy to nie dla mnie
Ja chodzę z jedną po ulicy Przez to też brzmienie mam gdzieś. Korzystam z tych słuchawek do YT w 99% czasu i rozmów. Jak się jedna rozładuje to wkładam drugą i tyle. Działają niezależnie do rozmów i to jest super. Co do wersji Pro, Sro i innych to wszystkie są dokanałowe, a takich nosić nie lubię, do tego podobno są niezbyt zdrowe.Te Live to jakiś budżetowy model, brzmieniowo (podobno) wypadają dużo gorzej od PRO, a już są PRO2. Znowu Budsy PRO (podobno) gorzej wypadają od tych Sony.
Dochodzi jeszcze kwestia baterii, ale tu wszystko "podobno". No i gdzie tam jest korektor, bo z tego co widzę, są predefiniowane ustawiania.
Żeby też nie wspomnieć o dopasowaniu do ucha (co jest podstawą), jak ktoś coś poleca, a potem okazuje się, że uszy ma jak Shrek, to ja dziękuję
Czyli tradycyjnie, tak jak z golarkami, trzeba kupić 3 topowe modele i na własnej skórze się przekonać, a potem i tak się okazuje, że stara 20 letnia i tak lepiej goli jak topowy model za 1500zl ; )
Coś czuje, że dobrze (fuksem) się wstrzeliłem w te Creativy PRO, brzmienie, bateria, dopasowanie.
Dochodzą jeszcze gusta i gusciki brzmieniowe i repertuar, tak jak z ostatnimi słuchawkami (na kablu) z zestawu Samsunga "by AKG", a to były najgorzej brzmiące słuchawki z jakimi miałem styczność i większość negowała, ale byli którzy chwalili.
Ps. Ja w ogóle nie wyobrażam sobie łażenia ze słuchawkami ; )