bardzo bardzo prosze o zaproszenie. tommiyacht@o2.pl dzienks
..........zaproszenie wysłałem Ci na priv. Pozdrawiam.Witam,
To mój start w torrentach hd, więc nie mam jak udowodnić, że dużo będę wysyłał. Do tej pory korzystałem z torrenty.org i w pełni mi to wystarczało, ale teraz zakupiłem swój pierwszy projektor FULL HD i nagrywarkę BLURAY i chciałbym się nimi nacieszyć. Wiem, że jestem dużo gorszym kandydatem do zaproszenia, ale będę niesamowicie wdzięczny. Ewentualnie mógłbym zapłacić za takie zaproszenie w szczególności na stronę na której będą obrazy płyt z polskimi napisami- z tego co czytałem to najwięcej będzie na HDBT. Mój e-mail: azbest84@gmail.com
Bardzo, bardzo proszę o pomoc. Oczywiście nigdy nie zapomnę tego osobie, która da mi takie zaproszenie i jak będe miał kiedykolwiek jakieś zaproszenia, to w pierwszej kolejności jej je zaproponuję. Oczywiście mam szybki internet i mam nadzieję, ze całą hdtorrentową przyszłość przed sobą.
Nie przesadzaj, jeszcze trochę i będziecie wymagać świadectwa niekaralności i zgody proboszcza.Przed wyłączeniem zapów 2 osoby odemnie dostały ;]
I chyba dobrze wybrałem bo to ich transfery w kilka dni ;]
23.16 GB 0.00 kB
51.95 GB 0.00 kB
PS: uważajcie komu dajecie bo to przez takie nie przemyślane prezenty zostało to wyłączone.
Nie przesadzaj, jeszcze trochę i będziecie wymagać świadectwa niekaralności i zgody proboszcza.
Każdy na początku musiał skamleć o zaproszenie, co nie jest zbyt miłe, więc trochę luzu
Może i masz rację,tylko jak takich "baranów" rozpoznać? Ok, wymagać zaświadczeń,screen'ów itp. , a co z tymi którzy dopiero zaczynają przygodę z torrentami? Ja wysępiłem zaproszenie na tym forum , miałem prawie zerowe pojęcie w temacie , a jednak utrzymałem konto, ratio mam ponad 8, i generalnie uważam,że stronka jest superjak ktos pobiera prawie 30 lub ponad 50 GB, nie udostepniajac jak widac - NIC!!!
to sie go powinno końmi rwać ....
sam mam kiepskie RATIO na jednej z publicznych stron, bo tylko ok. 1,3 ale takich baranów jak w przykladzie to bym od razu na pal