Witam. Dawno tu nie zaglądałem. Mam problem, który z pomocą forumowiczów może dać się rozwiązać. Chodzi o zaniki sygnału (UPC) tak na sygnale cyfrowym jak i cyfrowym HD. Nieraz co kilka sekund znika obraz i pojawia się napis "brak sygnału". Podejrzewam, że dzieje się to w takich momentach, kiedy ktoś zalogowany w Internecie ściąga coś większego i dławi się przesył sygnału TV. To jest wkurzające zwłaszcza wtedy, kiedy się ogląda film obcojęzyczny z wybraną opcją polską. Po każdym zaniku odbiornik TV sam przestawia się na wersję oryginalną i trzeba pilotem przestawiać na powrót na polską (nieraz co kilkanaście sekund, nieraz na szczęście dużo rzadziej).
Od czasu do czasu z oferty znikają wszystkie kanały HD i pojawiają się na drugi - trzeci dzień. Co jest grane? Ktoś może wie i może mi coś doradzić? Z góry dziękuję za wszystkie sugestie w tym temacie. Pozdrawiam.
Od czasu do czasu z oferty znikają wszystkie kanały HD i pojawiają się na drugi - trzeci dzień. Co jest grane? Ktoś może wie i może mi coś doradzić? Z góry dziękuję za wszystkie sugestie w tym temacie. Pozdrawiam.