Zielone Kiwi napisał:A testował toto ktoś z "naszych" na własnej skorze ?
Skoro jednak bierzesz udział w tym wątku, to jednak te 2 stówki Cię kręcą (a widać że cały czas śledzisz posty w temacie) k: i jakiś eksperymencik mógłbyś zrobić :krol: dla forumowiczów (hehehehehehehe)Zielone Kiwi napisał:Kamera + telewizor + odtwarzacz = jakas_tam_kwota_kasy_liczona _w tysiacach_PLN. I teraz mam experymentowac z bateriami zeby zaoszczedzic 2 stowki ???
Zielone Kiwi napisał:I to sa dwie rzeczy ktore mi sie nie podobaja. Ma byc jedna ladowarka i czas na ekranie.
vector napisał:A co myslicie o tym ?
allegro.pl/item416827232_bc35a_akumulator_panasonic_cga_du21_4500mah_gs500.html
Oryginalny akumulator VW-VBG130 Panasonic to odpowiednik takze:
VW-VBG6, VW-VBG070, VW-VBG130, VW-VBG260, a także starszych serii CGR-DU06, CGA-DU06, CGA-DU07,CGA-DU08, CGA-DU12, CGA-DU14, CGA-DU21
Więcej niż jedna kombinacja sie pokrywa z opisem tego akumulatora z allegro.
Miałem kiedyś tej samej firmy do gs280 i trzymał mi ponad 4h przy nagrywaniu w DV.
Więc jakościowo powinien być spoko tylko kwestia czy wejdzie.
teletubis napisał:Witam, testerow i obserwatorow.
zaryzykowalem jeden produkt z allegro z digi-shopu z opisu wynika ze jest to zamiennik dla vw-vbg260 dedykowany wlasnie do sd9 niestety w praktyce nie dziala zupelnie - dokladnie rzecz biorac 5 sec komunikat o zlej baterii i wysiadka
takze kolejny produkt wyeliminowany, jizas czas mnie goni i przyznac sie moge ze dla mnie te dwie stowki robia roznice, szczegolnie ze nie mam zadnej baterii. oryginal zaginal.
pozdrawiam i z niecierpliwoscia czekam do dobre wiesci