Kolego jak lubisz te kolumny to je sobie zostaw .. są dwa rodzaje kolumn tego typu jak ja to sobie tłumaczę jedne to są take że mają fizyczne za dużo wysokich i wysokiej średnicy bo tak jak wspomniałem te tony najbardziej walą po uszach.. a drugie kolumny to takie które są bardzo detaliczne.. ich barwa ma dużo szczegółów ...i są ludzie którzy lubią takie kolumny i jest ich bardzo wiele na rynku.. tylko w tym wypadku one nie klują po uszach tylko usłyszysz więcej na takich kolumnach przy tych tonach niż np na kolumnach powiedzmy od Dynaudio.. Tylko do tych szczegółowych kolumn najlepiej jest dać coś co brzmi delikatniej coś co wyłagodzi dźwięk.. ja nie mam zdolności do opisywani dźwięku
plus możesz sobie wypożyczyć kabel VDH który potrafi troszkę a czasem troszkę więcej zbić te tony.. i zobaczysz czy w Twoim przypadku coś jest lepiej..
Ps tez jest sprawa Ty piszesz o tych syknięciach w filmie podczas głosu wypowiadającego się aktora, a więc to nie tylko przy odtwarzaniu płyty cd gdzie to też się zdarza szczególnie przy słabych płytach jak się troszkę podkręci gałkę volume..
Ps tez jest sprawa Ty piszesz o tych syknięciach w filmie podczas głosu wypowiadającego się aktora, a więc to nie tylko przy odtwarzaniu płyty cd gdzie to też się zdarza szczególnie przy słabych płytach jak się troszkę podkręci gałkę volume..
Ostatnia edycja: