Witam !
Zupełnie przez przypadek trafiłem wczoraj do sklepu Max Media we Frankfurcie nad Odrą , i trafiłem na całkiem niezłe wyprzedaze. Niestety nie moge rzucac symbolami sprzetow ( zero czasu ) ale co zdązylem zauwazyc to np:
LCDki Samsunga czy Sharpa 32" już od 1000 eurosow, Moj model Samsunga LE32-R4 byl za 1050 Euro. Kino Panasonica ktore kilka dni wczesniej widzialem w MM Poznan za 1900 zł., stało za 299 Euro. Plazma Pioneera 46" za 3300 Euro ( nie wiem czy to okazja czy nie )
Pozatym dla kogos kto planuje większy zakup to bylem wczoraj rowniez w "zaglebiu allegro"
czyli na KANT STRASSE w Berlinie. SZOK ! Normalnie pierwszy raz widzialem cos takiego. Łebki braly Plasmy Pioneera 50" po kilka sztuk niezagladajac nawet do środka !
Wogóle cały sprzęt to zobaczyc można tylko w katalogu a to co znajduje sie na sklepie jest zapakowane i tylko brać ..... Widząc tych polaczków jak łykali co szło to nawet nie pytałem o cenu bo widok mówil sam za siebie. Wogóle cała w/w ulica kwitnie całkiem niezlym handlem. Mozna zabrac zone to sie w ciuszki okupi
Aha no i najwazniejsze - w sklepach na Kant Strasse dogadacie sie po polsku i mozna sie targowac 
Zupełnie przez przypadek trafiłem wczoraj do sklepu Max Media we Frankfurcie nad Odrą , i trafiłem na całkiem niezłe wyprzedaze. Niestety nie moge rzucac symbolami sprzetow ( zero czasu ) ale co zdązylem zauwazyc to np:
LCDki Samsunga czy Sharpa 32" już od 1000 eurosow, Moj model Samsunga LE32-R4 byl za 1050 Euro. Kino Panasonica ktore kilka dni wczesniej widzialem w MM Poznan za 1900 zł., stało za 299 Euro. Plazma Pioneera 46" za 3300 Euro ( nie wiem czy to okazja czy nie )
Pozatym dla kogos kto planuje większy zakup to bylem wczoraj rowniez w "zaglebiu allegro"