Zakup tv do 3 tys

artur5272

New member
Witam!***

W najbliższym czasie planuje zakup telewizora , ***jestem troszeczkę ***zielony w tej kwestii dlatego znalazłem się na tej grupie , bo nie ufam za bardzo konsultanta w sklepie ***.

Do rzeczy , szukam telewizora który wiadoma sprawa posłuży na parę lat , głównie będę oglądał programy telewizyjne na cyfrowym Pol.. , w przyszłości planuje zakup STEAM LINKA więc w jakąś tam gierkę zagram ale to się akurat dla mnie mniej liczy , głównie stawiam na obraz przy oglądaniu programów telewizyjnych .

Rozmiar jaki chce to 49cali max 50 cali , odległość w jakiej będę oglądał to +- 2m ***, na większy telewizor nie mogę sobie pozwolić z racji braku miejsca , telewizor chce powiesić na ścianie jeżeli to ma znaczenie .

Kwota jaką chce przeznaczyć to 3 tysiące jak będzie warto to mogę dołożyć troszeczkę więcej .

Który model polecacie a jak nie model to z jakiej marki wybierać , ale nie ukrywam licze***na dokładny***model****** Najlepiej jak telewizor dostane w jakimś takim większym sklepie typu MediaExpert , komputronik , neonet , Saturn , RTV EURO***AGD , akurat do tych sklepów mam po drodze .***

Z góry dziękuję za każdą pomoc jak i komentarz . ***:)

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Z bardzo dobrych z matrycą natywną 100Hz masz Philipsa 49PUS6561 za 2899 zł z kalibracją gratis.
Możesz kupić przez internet taniej i z dodatkowym wyposażeniem gratis.
Możesz też sprawdzić TCLa 49C70 za 2799zł z pakietem specjalnym dla niebieskich członków forum. Seria dostała nagrodę dla najlepszego telewizora LCD w Europie w klasie cena do jakości.
Za dopłatą masz 49PUS7101 za 3450 zł
Również z kalibracją.
\

Do góry